Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Savoia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellets placering betyder att det finns många butiker och restauranger i närheten precis som ett av stadens parkeringshus (mot betalning) endast 100 meter härifrån. Dessutom kan du gå till stadens strand på få minuter. Mer bekvämt blir det heller inte.

Familien D'Aiello

Hotellet ägs av den sympatiska familjen D'Aiello som har haft hotellet sedan 1936 och det är även de som står för den dagliga driften och tar hand om gästerna så man känner sig som hemma. Hotellet är byggt i flera våningar och följer vägens kurvor, därför är utsikten annorlunda från rum till rum, men man kan antingen se ut över Positanos färgrika hus eller utsikt över havet.

Känn dig välkommen

Hotellet har en stor trevlig reception och lobby på första våningen där det även finns hiss och på andra våningen finns ett uppehållsrum samt den stora frukostrestaurangen, var man också har utgång till en stor övertäckt terrass. På grund av den centrala belägenheten på huvudgatan kan man räkna med trafiklarm.

39 välinredda rum

De 39 rummen är alla trevligt men enkelt inredda. Det finns flera olika rums typer - men alla har telefon, satellit TV, aircondition, minibar, säkerhetsbox samt badrum med dusch och hårfön. Enkelrummen har utsikt mot Positanos hus. Från dubbelrummen och de luxe rummen ser man staden eller havet och från junior suiterna har man havsutsikt. Alla rum har fransk altan, balkong eller terrass - men storleken varierar mycket och beror dels på byggnadens form, dels på vilken våning man bor.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Casa Albertina

Positano, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Royal Prisco

Positano, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Le Terrazze

Conca dei Marini, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Royal Prisco

Positano, Campania

Populärt i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map