Omdömen från Hotel Royal Prisco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Royal Prisco

Läs personliga omdömen av Hotel Royal Prisco som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Royal Prisco. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mysigt hotell med bra läge

Hotellet har rena och rymliga rum med många små söta detaljer. I en sådan vacker by som Positano tycker vi det är väsentligt att boka ett rum med balkong och havsutsikt, så även om havet är långt nere så är utsikten väldigt bra. Serviceinriktad personal och rena och fina rum. Det tog bara ett par minuter att komma till gågatan, och cirka 7-8 minuter till stranden. Vi hade det väldigt bra på detta hotell, som inte heller var i det dyraste laget.

Rekommendationer till andra gäster

Gudarnas stig är ett måste.

Hotel Royal Prisco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Royal Prisco
Dubbelrum Standard med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Royal Prisco

Hotellet ligger mycket centralt och de lagar fantastiskt kaffe. Internet fungerade endast 1 dag av 4.

Hotel Royal Prisco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Royal Prisco
Dubbelrum Standard med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bo och Ann-Kristin från Täby i Sverige bodde på Hotel Royal Prisco i Positano från den 11. till den 14. maj 2012. Innan dess hade de bott några nätter i Minori på Palazzo Vingius.

Resan har varit jättebra. Vi började i Rom, (som vi hade bokat på annat sätt) där vi firade 30-årig förlovningsdag. Återkommande vart 5:e år. Tog tåget till Salerno och Sitabuss till Minori och Palazzo Vingius. Jättebra! Välj rum nr 5. Ligger högst upp av balkongrummen. Gå inte av bussen vid första stoppet nere vid strandpromenaden; vi gick av vid nästa stopp, då slipper man bära väskorna 100 trappsteg upp till hotellet. Ät gärna på den lilla Osterian som ligger precis när ni har gått alla de 100 trappstegen ner från Palazzo Vingius. Kanonmat; trevligt ungt par som hälsade på byn varje dag. En annan restaurang som var prisvärd, var La Botte. Lite trist läge, men annars bra.

Positano var kanon, inte minst Hotel Royal Prisco. Perfekt avstånd till allt. Vi hade rum nr 6, (de-luxe). Kanon. Frukostrummet var trist. För 5 euro kan man få upp frukosten till rummet. Vi gjorde det på vår bröllopsdag och åt på den fantastiska balkongen. (Hotellet bjöd på en halvflaska proseco). Positano är en fantastisk stad, men dyr. Missa inte en tur till Ravello, när ni är på Amalfikusten. Mvh från två nöjda Amalfiresnärer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Monica och resesällskap från Nyköping i Sverige bodde på Hotel Royal Prisco i Positano från den 11. till den 13. maj 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Girasole i Sorrento.

Mycket trevlig resa! Hotellen var till vår stora belåtenhet. Särskilt Hotel Royal Prisco i Positano. Perfekt läge med fin havsutsikt. Vi fick ett fantastiskt bemötande, sköna sängar, rent och fint. Spännande vandringar i bergen med ljuvlig utsikt. Italien är fantastiskt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Rolf och fru från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Royal Prisco i Positano från den 16. till den 19. maj 2010. Innan dess hade de bott på Casa Caprile i Anacapri och Hotel Central i Sorrento.

Tack ! Allt har fungerat perfekt. Det känndes tryggt att ha ditt nummer om något inte varit bra. Capri och Anacapri var trevligast ,sedan Positano, Amalfi, Ravello. I Sorrento hade vi en del regn så det blev lite avslaget där. Tack för bra hotell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Campania

search map