Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Royal Prisco

Standardrum Junior Suite
 
Hotel Royal Prisco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Royal Prisco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Royal Prisco ligger på den lilla genomfartsvägen, som snirklar sig genom Positano, och då det ligger ute vid vägen, bör du räkna med visst trafikbuller på balkongerna. Men den enda trafiken som sker här, är egentligen bara den från den lilla minibussen, de lokala invånarna, samt de turister som eventuellt har kört fel.

Bra service men begränsade faciliteter

Hotellet har löpande renoverats, så det håller en bra standard. Det är inte ett stort hotell, något som många värdesätter. Det finns en ingång till receptionen från gatan, det finns ett mindre vardagsrum, en bar där du kan få en kall drink eller en god kopp kaffe, en frukostrestaurang där du kan avnjuta dagens första mål mat, och så är det är gratis wifi på hela hotellet.

Läs mer om Hotel Royal Prisco

Ankom med bil eller buss

Ankommer du med offentlig transport, kan du gå av bussen nästan precis utanför hotellet dörr (ta minibussen från kustvägen, dit du anländer med bussen mellan Sorrento och Amalfi). Ankommer du i bil, kan du eventuellt parkera på vägen mot betalning - men det är bättre att parkera i det närliggande parkeringshuset, som befinner sig endas 100 meter från hotellet. Hotellet ligger förhållandevis långt nere i staden, så det tar endast cirka 10 minuter att gå till stranden, samt till centrum med alla de små butikerna, och till hamnen, varifrån du kan ta båten till Amalfi och Capri.

Smakfullt inredda rum

Hotellet har totalt 15 rum i flera olika kategorier. De är alla fint och klassiskt inredda, och de flesta har balkong eller terrass med havsutsikt. Rummen har telefon, satellit-TV, aircondition, kassaskåp, minibar och badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett. Observera att stället inte är optimalt till barnfamiljer.

Dölj texten
 
 
search map