Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Royal Prisco

Pris från per pers.
Standardrum Junior Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Royal Prisco ligger på den lilla genomfartsvägen, som snirklar sig genom Positano, och då det ligger ute vid vägen, bör du räkna med visst trafikbuller på balkongerna. Men den enda trafiken som sker här, är egentligen bara den från den lilla minibussen, de lokala invånarna, samt de turister som eventuellt har kört fel.

Bra service men begränsade faciliteter

Hotellet har löpande renoverats, så det håller en bra standard. Det är inte ett stort hotell, något som många värdesätter. Det finns en ingång till receptionen från gatan, det finns ett mindre vardagsrum, en bar där du kan få en kall drink eller en god kopp kaffe, en frukostrestaurang där du kan avnjuta dagens första mål mat, och så är det är gratis wifi på hela hotellet.

Läs mer om Hotel Royal Prisco

Ankom med bil eller buss

Ankommer du med offentlig transport, kan du gå av bussen nästan precis utanför hotellet dörr (ta minibussen från kustvägen, dit du anländer med bussen mellan Sorrento och Amalfi). Ankommer du i bil, kan du eventuellt parkera på vägen mot betalning - men det är bättre att parkera i det närliggande parkeringshuset, som befinner sig endas 100 meter från hotellet. Hotellet ligger förhållandevis långt nere i staden, så det tar endast cirka 10 minuter att gå till stranden, samt till centrum med alla de små butikerna, och till hamnen, varifrån du kan ta båten till Amalfi och Capri.

Smakfullt inredda rum

Hotellet har totalt 15 rum i flera olika kategorier. De är alla fint och klassiskt inredda, och de flesta har balkong eller terrass med havsutsikt. Rummen har telefon, satellit-TV, aircondition, kassaskåp, minibar och badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett. Observera att stället inte är optimalt till barnfamiljer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Il Gabbiano

Positano, Kampanien

Palazzo Vingius

Minori, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Kampanien

search map