Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Le Sirenuse

 
Hotel Le Sirenuse är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Sirenuse är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Le Sirenuse har flera gånger blivit korat som det bästa hotellet i världen och sätter guldglans på din vistelse med förstklassig service och välsmakande restaurang. . Det ligger centralt i den charmiga staden Positano med en fantastisk utsikt över staden, stranden och havet med ögruppen Isole dei Galli vid horisonten.

Adelspalads för par

Hotellet är inrett i ett gammalt adelspalats från 1800-talet som tillhör familjen Marchesi Sersale. Till en början var hotellet familjens sommarresidens men år 1951 öppnade de villan som hotell med endast sex rum. Hotel Le Sirenuse har flera gånger blivit korat som det bästa hotellet i världen och något mindre barnvänligt ska man leta länge efter: Barn under 6 år är inte välkomna under högsäsongen, medan de i lågsäsongen endast inte är välkomna i restaurangen!

Läs mer om Hotel Le Sirenuse

Känn dig som gäst hos en privat familj

Sedan dess har det byggts om och hotellet har idag ca. 60 rum men det ändrar inte det faktum att man känner sig mer som gäst hos en privat familj än som gäst på ett hotell. Det är fortfarande familjens antika möbler och målningar som präglar inredningen och som ger den speciella atmosfären som gör att många återvänder år efter år. Denna stil som blivit lite av hotellet varumärke har man bibehållit överallt på hotellet samt på rummen.

Berömda gäster

En av de första kända gästerna var författaren Jon Steinbeck. Han bodde här år 1953 och skrev bl.a. följande: "We went to the Sirenuse, an old family house converted into a first class hotel spotless and cool, with grape arbors over its outside dining room, every room has its little balcony and looks out over the blue sea to the island of the Sirens from which those ladies sang so sweetly...." Sedan dess har berömdheter strömmat till Hotel Le Sirenuse som alltså blivit uppkallat efter de sirener som enligt legenden lockade Odysseus på villovägar då han passerade ögruppen Le Isole dei Galli.

Förstklassig service och läckra faciliteter

Hotel Le Sirenuse är känt för sin utsökta service och enastående känsla för detaljer och även om villan ligger i centrala Positano så känns det som om man befinner sig i en egen liten värld. Många upptäcker heller inte de många filmstjärnor som ofta vilar ut på hotellet. Varje eftermiddag i högsäsongen arrangerar Le Sirenuse ostronbar med champagne på en av hotellets många terrasser. Eller så kan man njuta av sin semester vid den härliga poolen (uppvärmd), i baren, i något av de sköna uppehållsrummen eller i den berömda restaurangen. Önskar man lite rehablitering så finns det både bastu och massage. Hotellet har dessutom en liten exklusiv butik där även den kräsnaste gästen kan hitta något trevligt.

Vackra, klassiska och komfortabla rum

Hotellets rum och suiter är inredda både vackert och klassiskt och har all den komfort som man kan förvänta sig av ett lyx hotell. Bl.a. är alla rum utrustade med jacuzzi, och superior rum och junior suiter har balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map