Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Il Gabbiano

 
Hotel Il Gabbiano är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Gabbiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Il Gabbiano är ett trevligt litet familjedrivet hotell som ligger i centrala Positano. Hotellet liksom rummen är av enklare slaget men det som är hotellets styrka är den fantastisk utsikten över staden och havet. Och var passar det bättre än just här, med en utsikt som denna.

Ett inbjudande litet hotell

Hotellet blev renoverat 2003 och är enkelt men fräscht inrett i typisk stil både vad gäller färger som materialval. Du har ingång direkt från den lilla väg som leder igenom staden, men utan mycket trafik då vägen endast används av de turister som är på väg till och från sitt hotell. Då hotellet ligger på en bergsluttning under vägen störs du alltså inte av trafiken.

Läs mer om Hotel Il Gabbiano

Du kan ankomma med bil eller buss

I Positano kan det vara lite omständligt att parkera i högsäsong, därför vill vi upplysa dig om att parkering hittar du längs med vägen och mot betalning, alternativt i något av de stora parkeringshus i Positano. Hotellet har egen parkering men då det är begränsat med plats så kontakta dem gärna i förväg.

Kommer du med offentlig transport så stannar den lokala bussen i stort sett framför hotellets entré. Då hotellet ligger förhållandevis högt uppe i staden bör du räkna med en mindre promenad för att komma till stranden (10 min till fots).

Viktiga faciliteter

Hotel Il Gabbiano har en liten reception och Wi-Fi i hela byggnaden. Här finns även en bar, frukostrestaurang samt uppehållsrum. Hotellet har tvättservice och kan hjälpa till med barnpassning m.m.

Alla rum har havsutsikt

De totalt 20 rummen är komfortabla men enkelt inredda. Alla rum har balkong eller terrass samt havsutsikt. Rummen har Wi-Fi, telefon, TV och badrum med toalett och dusch medan de flesta rum även har aircondition.

Dölj texten
 
 
search map