Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Eden Roc

 
Hotel Eden Roc är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Eden Roc är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Eden Roc är byggt direkt vid klipporna i Positano, och erbjuder en fantastisk utsikt över staden och havet. Hotellet ligger på själva kustvägen, och det tar endast cirka 10 minuter att gå ner till centrum och stranden.
Kanske ska vi göra dig uppmärksam på, att Positano är en mycket kuperad stad, så det är en fördel att inte ha problem att gå. I centrum hittar du många trevliga små gator med ett fint urval av butiker, konstgallerior, den lokala kyrkan och stranden och hamnen, där du kan slappna av, eller ta båten till Capri eller Amalfi. Några få steg från hotellet hittar du också hållplatsen för den lokala bussen som förbinder städerna Sorrento och Amalfi, och på samma ställe kan du hoppa på den lilla minibussen som kör runt i själva Positano samt till de närliggande städerna. Det finns endast en väg som kör genom själva staden, resten av staden består av gågator. Stämningen i staden är härlig, och under sommaren råder en särskild atmosfär.

Ta på utflykter

Positano är en bra utgångspunkt om du vill utforska Amalfikusten och dess omnejd. Du kan hyra en scooter och åka iväg på tur, precis som flera av de berömda filmstjärnorna som besöker staden gör - men du kan såklart även hyra en bil. Det är förhållandevis enkelt att ta sig till platser som Pompeji, Neapel, Sorrento, Amalfi och vulkanen Vesuvius, samt till öarna Capri och Ischia. Om du tillhör de aktiva, kan du också gå på vandringstur på "Gudarnas Stig", som börjar endast några kilometer från Positano. Det är en helt fantastisk tur, som leder dig högt upp i bergen och bjuder på ovärderliga utsikter över Amalfikusten.

Varm gästfrihet

Hotel Eden Roc erbjuder allt du behöver för en härlig semester i Positano. Gästfriheten och personalens vänlighet är enastående och komplementeras av den goda servicen och alla faciliteter. Poolen är ett härligt ställe att slappna av på med en kylig drink i handen, och utsikten framför nosen. Dröm dig bort där du ligger på din härliga solsäng, och läs eventuellt den där boken du länge haft liggande på sängbordet. Om du vill, kan du också skämma bort dig själv med en omgång massage i SPA:et, där det också finns ett ångbad och ett litet gym.

Läs mer om Hotel Eden Roc

Ett fantastiskt "wakeup call"

Att vakna upp på Hotel Eden Roc är en fest, och att inta den goda frukosten utomhus på terrassen med den vackra utsikten, är en helt unik upplevelse. Om du planerar att njuta av dina måltider i hotellets restaurang, är det möjligt både till lunch och middag, och du kan naturligtvis äta på terrassen. Kökschefen trollar dagligen fram spännande rätter från det lokala köket, inklusive hemmagjorda desserter. På dagen kan du också köpa ett lättare snack på terrassen. Du kan också njuta av en aperitivo eller en drink efter middagen i den trevliga amerikanska baren. Det finns wifi på hela hotellet, tillgängligt utan extra kostnad.

Kommer du till Positano i bil, ska du vara uppmärksam på, att det kan vara svårt att hitta parkering, men det finns flera garage i området där du kan parkera mot betalning.

Smakfullt inredda rum och sviter med balkong

Det finns endast 25 rum och sviter på Hotel Eden Roc, vilket innebär att det inte är något stort hotell. Alla rum har havsutsikt och balkong och är förhållandevis rymliga. Rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, telefon, skrivbord samt något rum med uppehållsrum med soffa. Badrummen har toalett, dusch eller badkar samt hårtork. Enstaka rum har även jacuzzi.

Läs om rummen på Hotel Eden Roc

Dölj texten
 
 
search map