Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Covo dei Saraceni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett fantastiskt läge

Coco dei Saraceni har ett enastående läge i centrala Positano, direkt vid havet och stadens största strand. Utsikten är fantastisk, och du har faktiskt inte behov att lämna hotellet under semestern, för här finns alla tjänster du kan tänka dig. Om du önskar att gå till stranden, erbjuder hotellet naturligtvis en privat strand precis utanför dörren. Positano är också en av de tre UNESCO-städerna på Amalfikusten, så bättre blir det inte.

Pool med utsikt

Cavo dei Saraceni är ett sådant hotell du bara har lust att bo på. Service, gästfrihet och faciliteter är av mycket hög standard, och vi är säkra på att du kommer att njuta av din semester. Från poolen kan du njuta av fina panoramautsikter över Positano och havet. Om du kan slita dig därifrån, är det också perfekt att ta med en bra bok, ta en tupplur eller bara njuta av en förfriskning från poolbaren medan du blickar ut över stranden. Det finns två pooler på stället, som bland annat inkluderar en s.k. infinity-pool, där temperaturen anpassas till utomhustemperaturen, så att du kan vara säker på att det alltid är behagligt att ta ett dopp. Det väntar naturligtvis också en solsäng och ett parasoll på dig.

Ät gott på hotellets egna restauranger

Till lunch behöver du bara bege dig 25 meter till pool-restaurangen, där det serveras goda, traditionella och regionala rätter. När solen gått ner och det blivit mörkt, är detta också en fantastisk plats att avnjuta en middag. Om du önskar en snabb middag eller endast en pizza, kan du besöka Brasseriet på gatuplan, där det också finns en terrass ut mot stranden. Om du intresserar dig för det lokala köket, har du också möjlighet att medverka på en matlagningskurs på själva hotellet. Andra aktiviteter i lokalområdet inkluderar tennis, gym, vandringsturer, dykning och ridning, samt guidade turer till fots eller med bil. Det finns naturligtvis gratis wifi på hela stället. Observera att du inte kan parkera vid hotellet.

Flera spännande utflyktsmöjligheter

Från Covo dei Saraceni, är det endast en kort promenad till stadens centrum med alla små butiker, gallerior och stadens kyrka. Ska du till stranden eller ta båten till Capri, Amalfi, Sorrento eller andra städer på kusten, bor du på första parkett. Det finns endast en väg som går genom Positano, medan resten av staden är reserverad till fotgängare. Du ska dock vara uppmärksam på, att om du väljer att bo i Positano, så ska du inte vara rörelsehindrad, då staden är byggd på en bergssluttning, och alla de små, pittoreska gatorna är sammankopplade med branta trappor. Det råder en trevlig atmosfär i stan med alla de små och branta gatorna, och under högsäsongen är det rätt livligt - vilket vi är säkra på att du kommer att uppskatta.

Positano är också en bra utgångspunkt om du vill utforska Amalfikusten och resten av det lokala området. Du kan hyra en scooter, en bil (eventuellt med en privat chaufför), eller följa med på en organiserad utflykt. Följande destinationer är förhållandevis lätta att nå från Positano: Amalfi, Ravello och Sorrento, men också öarna Capri och Ischia, samt naturligtvis vulkanen Vesuvius och den gamla ruinstaden Pompei. Om du tillhör de aktiva, finns det goda möjligheter att vandra i området. Den berömda stigen på Amalfikusten heter Gudarnas stig och startar i den lilla staden Nocelle som ligger i bergen över Positano. Här kan du ge dig iväg på en 3 timmar lång vandring och uppleva några av de mest fantastiska utsikterna du kan hitta på hela Amalfikusten. Om du har lust att ge dig ut på havet, kan du också beställa en organiserad tur med hotellets privata båt.

Läs mer om Hotel Covo dei Saraceni

Fina, ljusa rum

På Hotel Cavo dei Saraceni finns totalt 66 rymliga och bekväma rum i flera olika kategorier och de flesta har egen balkong eller terrass. Därutöver har de aircondition, sat-TV, gratis wifi, minibar, skrivbor samt badrum med Vietri-kakel, toalett, badkar eller dusch samt hårfön och toalettartiklar. Några av de bästa rumskategorierna har dessutom veranda med privat whirlpool.

Läs om rummen på Hotel Covo dei Saraceni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map