Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Conca d'Oro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Byggt på en stor terrass

Mitt i bergen, i utkanten av Positano, hittar du det lilla, trevliga hotell, Hotel Conca d'Oro, med sin fantastiska utsikt över Amalfikusten och staden Positano. Läget gör, att det som utgångspunkt är viktigt att vara i god form, för allt i Positano ligger på en bergssida, och från vägen är det 103 trappsteg upp till hotellet.

Du kan gå till stranden

Det är ca 450 meter ner till stranden, med betoning på ner, och stadens historiska centrum, så du får räkna minst en kvart - beroende på dagsformen - eller så kan du ta den lilla lokala minibussen som kör genom staden flera gånger om dagen. Positano är känt för alla sina snirkliga trappstigar, som förbinder stadens olika områden med de imponerande klipporna som sträcker sig högt över staden. Vare kvadratmeter är nyttjad. Husen ligger nära bergssidan och finns det en liten gnutta land, används det till att odla frukt och grönsaker som trivs bra i den vulkaniska jorden. Att bo på Hotel Conca d'Oro är lika med ett fantastiskt läge, varifrån du lätt kan ta dig till Amalfikustens highlights, som Sorrento, Vesuvius, Pompei, Amalfi, Ravello och öarna Ischia och Capri. Om du värdesätter att vandra, hittar du den spektakulära vandringsleden Gudarnas stig endast 2 km från Hotel Conca d'Oro.

Slappna av och njut av utsikten

Hotel Conca d'Oro erbjuder bra komfort till ett rimligt pris, och vi är säkra på, att du kommer att värdesätta personalens välkomnande och gästfrihet. Och det börjar faktiskt direkt när du ankommer, för personalen hjälper dig gärna att bära upp bagaget till ditt rum - och tro oss, det kommer du att vara tacksam för om du inte reser lätt. Servicen är bra, och så snart du är framme kan semestern börja. Slå dig ner med ett glas Prosecco och njut av utsikten från en solstol, ta ett dopp i jacuzzin och beställ lite snacks i baren - och kanske får du också tid att läsa den där boken, för här kommer du snabbt ner i växel.

Restaurangen på Hotel Conca d'Oro är specialiserad på de traditionella rätterna på Amalfikusten, och det gäller både fisk och kött. Det finns en inomhusrestaurang, men också en utomhus-terrass, där du kan njuta av både frukost, lunch och middag, ackompanjerat av den fantastiska utsikten. Att vakna upp och gå till sängs med denna utsikt, kommer att göra din semester till en enastående upplevelse. Kommer du till Positano i bil, finns det möjlighet att parkera i ett av de lokala parkeringshusen mot en avgift. Det är gratis Wi-Fi på hela hotellet.

Läs mer om Hotel Conca d'Oro

Härliga rum i klassisk stil

Hotellet har totalt 38 rum i olika kategorier, som är inredda i traditionell stil. Flera har havsutsikt och flera har balkong eller terrass. Alla rum har luftkonditionering, Sat-TV, Wi-Fi och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Lägenheten ligger nära hotellet och du har tillgång till hotellets faciliteter. Lägenheten har ett vardagsrum och ett sovloft.

Läs om rummen på Hotel Conca d'Oro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map