Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Casa Albertina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi konstaterade att på terrassen, kan du spendera hela dagen med att titta på människorna som rör sig i staden, eller bara njuta av utsikten till stranden.

Kuperat område

Om du lägntar efter stranden, men har svårighet att förflytta dig då föreslår vi dig att titta på ett annat hotell. Här, i detta område, har du nämligen en hel del steg och trappor som du tar för att för att röra dig mellan hotellet och staden - det tar cirka 20 minuter till staden, och cirka 10 minuter till stranden. Så utsikten medför en liten nackdel om du vill vara i centrum varje kväll och inte tycker om promenader för att smälta maten. Du hittar dock 2 restauranger inom 100 meters avstånd.

Lorenzo tar hand om dig

Casa Albertina är ett familjeägt hotell och Lorenzo är din värd, och han tar hand om dig med stor gästfrihet. Han hjälper gärna sina gäster med förslag på utflykter i området. Till Amalfikusten är det endast ca 16 km.
Hotellet erbjuder en liten och personlig atmosfär och förutom en fantastisk solterrass, där du kan inta din frukost, erbjuder hotellet fina faciliteter som gör din vistelse härlig. Det finns wifi överallt på hotellet, och baren serverar gott kaffe på morgonen, och förfriskningar på eftermiddagen.

Endast 10 mysiga rum

Hotel Casa Albertina har endast 10 mysiga rum. De flesta av dessa har havsutsikt från antingen en terrass eller en balkong - och som sagt, vyn är magisk. Rummen är utrustade med platt-TV, aircondition och privat badrum. Du kan välja mellan kontinental eller amerikansk frukost.

VIKTIG information:¬†Hotellet accepterar inte barn under 12 år.

Läs mer om Hotel Casa Albertina

Läs om rummen på Hotel Casa Albertina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map