Hotell i Positano på Amalfikusten

B&B Casa Teresa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ägaren av Casa Teresa heter naturligtvis Teresa, och det är naturligtvis hon och hennes två vuxna bar som tar hand om dig på din semester i centrala Positano. Att bo på Casa Teresa, som endast har 8 rum, är som att flytta in i en privat familj där tiden har stått still i många år. Och när det nu handlar om en italiensk familj, innebär detta, att du blir emottagen med öppna armar och stor gästfrihet. Att du också får vara beredd på att där här med engelskakunskaper är begränsat, för det hela bara mer genuint.

Bra utflyktsmöjligheter

Om du väljer att bo på Casa Teresa, ska du observera att det är cirka 80 trappsteg från vägen, som du ska ta dig upp för med ditt bagage - och trappor finns det gott om i hela Positano. I gengäld stannar lokalbussen precis ute vid vägen, om du väljer att komma med offentlig transport, vilket vi rekommenderar, då det kan vara svårt att hitta parkeringsplats i Positano. Det finns dock ett par offentliga parkeringsplatser i närheten, där du kan parkera mot betalning, om det finns plats. Med lokalbussen, eller med scooter som kan hyras i omedelbar närhet, kan du ta dig runt till de små landsorterna i omnejden, men också till Sorrento och Amalfi, varifrån du kan ta dig vidare runt i området. Från "hamnen" i Positano kan du också ta båten till både Amalfi, Salerno, och till ön Capri som naturligtvis är ett måste när du är på semester på dessa breddgrader. Från Sorrento kan du ta lokaltåget Circumvesuviana till både Pompeji och Napoli, som ju i sig själv är värd en hel resa.

En vacker terrass med utsikt till havet

När du vaknar upp på morgonen, och beger dig ner till frukosten kommer du säkerligen att möta Teresas leende det första du gör. Tillsammans med sina barn, tar hon hand om sitt lilla B&B, och gör allt för att du ska få en fantastisk semester. Du börjar dagen på den härliga terrassen, men god hemlagad italiensk frukost (vilket i detta fall betyder en övervikt av hemlagade kakor). Du kan naturligtvis också få en nybryggd cappuccino eller espresso, medan du njuter av din frukost och av utsikten. Du kan inte äta lunch eller middag på Casa Teresa, men det finns flera restauranger längs vägen, och nära ditt övernattningsställe, så du behöver inte gå ner till centrum, om du inte vill det. Även om stället på många sätt är lite gammaldags, så finns det gratis wifi på Casa Teresa.

Läs mer om B&B Casa Teresa

Trivsamma rum i äldre stil

Casa Teresa har endast 8 rum, fördelade i huvudbyggnaden och i ett tillhörande annex som ligger endast 3 minuters promenad från huvudbyggnaden. Alla rum är hållna i samma stil som själv lägenheten, det vill säga gammaldags, men trevligt och bekvämt. Rummen har sat-TV, takfläkt och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Rummen på B&B Casa Teresa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map