Semesterbostad i Positano på Amalfikusten

Alcione Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det perfekta stället till att utforska Amalfikusten

Om du vill bo i Positano som är en av de mest exklusiva städerna på hela Amalfikusten och samtidigt gärna önskar ett rimligt pris, då är Alcione Residence en möjlighet. De erbjuder både hotellrum och enkel lägenhet och du har endast 10 minuters promenad till stranden och centrum. Att välja att bo i Positano betyder samtidigt att du ska vara i hyfsat bra form för staden är byggd på en bergsvägg och de många små trevliga gatorna förbinds med trappor. Alcione Residence ligger riktigt bra till och som närmsta granne till det 5-stjärniga Hotel Le Sirenuse så chansen att du ska stöta på en filmstjärna på din morgontur i området är god. Från Alcione har du ett kort gångavstånd till centrum där du har en del butiker, en kyrka samt stranden, där du kan lapa sol och hamnen varifrån du kan ta båten till Capri, Amalfi och Salerno.

Ett par minuter från Alcione finns busshållplats varifrån du kan ta lokalbussen både till Sorrento och Amalfi. Vägen genom staden är enkelriktad och resten av staden är endast för fotgängare. Stämningen i staden är speciell med alla kringliga gator och gränder och stadens alla sommarevents kommer att få ditt humör på topp. Positano har ett mycket centralt läge, och passar dig bra som vill utforska kustens övriga sevärdheter. Du har förhållandevis nära till Pompeji, Neapel, Sorrento, Amalfi, öarna runt Capri och Ischia och vulkanen Vesuvio, som är ett måste så klart. Om du vill vara aktiv kan du vandra i området och vi kan rekommendera "Gudarnas stig" som är en av de mest spektakulära rutterna på hela Amalfikusten. Den är inte bara vacker utan du kommer även djupt in bland bergen och har en härlig utsikt över havet.

Njut av frukosten på den egna terrassen

Alcione Residence är ett mindre ställe med stor gästfrihet. Här finns inte många faciliteter men du har en reception där personalen mer än gärna hjälper dig med diverse saker och frågor. Dagen startar du med en god frukost, som blir serverad på ditt rum eller din balkong/terrass. Så dröm dig bort medans du njuter av din apelsinjuice och hembakade kakor. Till frukost och middag kan du själv kocka om du väljer att bo i lägenhet, men prova gärna på en av de restauranger som finns i centrum av i staden eller någon av de mer lokala ställena uppe i de små närliggande bergsbyarna. Om du kommer i bil bör du vara uppmärksammad på att du inte kan parkera på stället, utan blir hänvisad till de offentliga parkeringarna i närheten. Det finns gratis Wi-Fi på området.

Läs mer om Alcione Residence

Rum på Alcione Residence

Här finns totalt 11 rum i typisk lokal stil. Alla har klinkergolv, ljusa färger. Rummen har aircondition, kassafack, minibar, Sat-Tv samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om l√§genheterna på Alcione Residence

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map