Omdömen från Grand Hotel Excelsior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastisk utsikt, inget internet

Hotellet har generellt en fantastisk utsikt från nästan alla rum, dessvärre inte från det vi fick - rum 709. Vi hade bokat ett rum till 3 vuxna, vilket innebar att den tredje sängen var i entrén utanför badrummet. På rum 709 var där inte internet och vi hörde att även andra var utan. Det fungerade ibland i receptionen. Gäster som hade varit på hotellet tidigare sa att det alltid hade varit problem med internet. Detta var inte bra då vi hade en nyförälskade tonåring med...

Bra frukost men kaffet serverades långt efter det beställdes. Restaurangen hade en begränsad meny på kvällen. Poolen var dessvärre stängd, men de erbjöd gratis tillgång till deras lilla privata strand som annars kostar 10 euro. Hotellet har en shuttlebuss till strand och Amalfi, vilket var mycket bra då där är begränsad parkering. Vägarna är smala med många svängar och trafiken är intensiv.

Amalfikusten som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Michael Generellt är internet i Italien av varierande kvalitet, och framförallt fungerar internet inte så bra i bergen på Amalfikusten, vilket vi också skriver i våra praktiska upplysningar. Just på detta ställe, skriver vi att där endast är internet i de gemensamma områdena, varför ni inte ska förvänta er internet på rummen. Jag är ledsen över att ni inte hörde av er till oss medan ni var på plats - om ni har fått fel rum, kunde vi säkert ha rättat till det. Jag hoppas dock att ni njöt av Italien och vackra Amalfikusten. Mvh, Flemming, Product Manager.

Grand Hotel Excelsior
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Grand Hotel Excelsior
Dubbelrum m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Grand Hotel Excelsior
 
search map