Hotell i Pogerola på Amalfikusten

Grand Hotel Excelsior

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på vägen upp till Pogerola dit det är ca. 600 meter och som är en liten by på den vackra Amalfikusten. Centrala Amalfi ligger 5 kilometer bort i bil och kan nås via en vandringsstig nerför (ca. 50 min) eller med buss.

Faciliteter och placering

Bland faciliteterna på hotellet kan vi nämna pool med tillhörande soldäck och bar, trädgård med citronlund, mötesrum, restaurang med panoramautsikt samt flera terrasser med fin utsikt och inte minst privat strand dit det går shuttlebuss. Badlakan och beach-pass fås i receptionen. Hotellet framstår som majestätiskt med extravaganta detaljer som ljuskronor i glas från Murano vid Venedig. Dock kan man på sina håll se att hotellet varit med ett tag men det är inget som stör helhetsbilden av hotellet, mycket tack vare den fantastiska utsikten över Amalfikusten. Hotellet har ett strategiskt läge, med magnifik utsikt över bukten i ett område som erbjuder många barer och restauranger, samt parker där du kan njuta av citronträd och blommor som är typiska för Amalfikusten.

Läs mer om Grand Hotel Excelsior

Frukostrestaurang och traditionellt kök

Hotellets restaurang serverar god mat såsom italienarna är vana att äta hemma hos mamma. Det är god variation på rätterna och råvarorna är mycket bättre än vad det blygsamma priset - för halvpension - vill påskina. Vinlistan är inte särskilt omfattande men det finns bra lokala viner att välja bland. Frukostmatsalen ligger på den nedre våningen och här finns en stor buffè med kakor, croissanter, pålägg, ost, cornflakes, müsli, yoghurt, frukt och lite till. Både middag och frukost kan avnjutas utomhus, så länge vädret tillåter, eftersom båda matsalarna har utgång till en lång terass med havsutsikt.

Rum i gammal stil

Alla rummen är rymliga men med lite gammaldags inredning. De är alla utrustade med aircondition, digital-TV, skrivbord, minibar, telefon och i badrummen finns hårtork. Hotellets styrka är rummens terasser, de är både stora och har en fin utsikt antingen över själva Amalfi eller över kustremsan mot Praiano och Positano.

Läs om rummen på Grand Hotel Excelsior

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Miramalfi

Amalfi, Kampanien

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map