Hotell i Pogerola på Amalfikusten

Grand Hotel Excelsior

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på vägen upp till Pogerola dit det är ca. 600 meter och som är en liten by på den vackra Amalfikusten. Centrala Amalfi ligger 5 kilometer bort med bil och kan även nås via en vandringsstig nerför (ca. 50 min) eller med buss.

Faciliteter och placering

Bland faciliteterna på hotellet kan vi nämna pool med tillhörande soldäck och bar, trädgård med citronlund, mötesrum, restaurang med panoramautsikt samt flera terrasser med fin utsikt och inte minst en privat strand (mot avgift) dit det går shuttlebuss. För badlakan och beach-pass vänd dig till receptionen.

Hotellet framstår som majestätiskt med extravaganta detaljer som ljuskronor i glas från Murano - Venedig. Dock kan du på dina håll se att hotellet varit med ett tag men det är inget som stör helhetsbilden av hotellet, mycket tack vare den fantastiska utsikten du har över Amalfikusten. Hotellet har ett strategiskt läge, med magnifik utsikt över bukten i ett område som erbjuder många barer och restauranger, samt parker där du kan njuta av citronträd och blommor som är typiska för denna kust.

Läs mer om Grand Hotel Excelsior

Frukostrestaurang och traditionellt kök

Hotellets restaurang serverar god mat såsom italienarna är vana att äta hemma hos mamma. Det är god variation på rätterna och råvarorna är mycket bra i förhållande till priset. Vinlistan är inte särskilt omfattande men det finns bra lokala viner att välja bland. Frukostmatsalen ligger på den nedre våningen och här finns en stor buffè med kakor, croissanter, pålägg, ost, cornflakes, müsli, yoghurt, frukt och lite till. Både middag och frukost kan avnjutas utomhus, så länge vädret tillåter, eftersom båda matsalarna har utgång till en lång terrass med havsutsikt.

Rum i traditionell stil

Samtliga rum är rymliga och har en gammaldags inredning. De är alla utrustade med aircondition, digital-TV, skrivbord, minibar, telefon och i badrummen finns hårtork. Hotellets styrka är rummens terrasser (de som har) och de är både stora och har en fin utsikt antingen över själva Amalfi eller över kustremsan mot Praiano och Positano.

Läs om rummen på Grand Hotel Excelsior

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map