Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Pogerola är en liten by som ligger uppe i bergen precis ovanför Amalfi. Härifrån har man en magnifik utsikt ner över citronlundarna och havet. Den lilla byn består till största del av ett litet torg med en kyrka, ett par matställen och affärer samt en bar vars terass har utsikt över hela dalen nedanför.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Fastän Pogerola bara ligger några minuters bilfärd från Amalfi så är det en lugn och stillsam liten by och just därför har en del Amalfibor tagit sin tillflykt hit. Vill man komma bort från den värsta turistströmmen men ändå bara vara ett stenkast bort från Amalfi och kusten så är den här lilla byn ett bra alternativ. Om man gillar att vandra i bergen kan man även ta sig ner till Amalfi till fots genom att följa den stig som leder ner längs berget.

Läs mer om Pogerola

Det enda som kan störa det här annars så idylliska lilla ställe och dess magnifika utsikt är några mindre smickrande betongbyggnader som ligger längs ena bergssidan samt kyrkklockan som slår varje kvart. Annars så är det här en perfekt tillflyktsort om man söker lugn och ro och fin utsikt över Amalfikusten och havet.

Dölj texten
 
 
search map