Semesterbostäder & hotell i Pioppi

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den lilla kuststaden, som endast har 260 invånare, ligger i Cilento naturreservat söder om Amalfikusten. De befinner dig således i ett enastående område, både på grund av naturen, men också kulturellt. Reservatet är upptaget på UNESCOs kulturarvslista, och här finns rik möjlighet att åka iväg på spännande utflykter till många små, mysiga bergsorter och kulturhistoriska sevärdheter. Det är t.ex. endast några få kilometer till den gamla grekiska staden Velia

Utöver alla möjligheter för att åka iväg på t.ex. mountainbike- eller vandringsturer i naturreservatet, finns det också ideala förutsättnignar för att endast koppla av. I motsats till den mer berömda Amalfikusten, är CIlentokusten känd för sina långa, lockande sandstränder. Spenderar du semestern i Pioppi, kommer du nog också spendera en del av tiden nere på den stranden som har fått Blå Flagg flera år i rad - om du inte föredrar att njuta av utsikten över det Tyrrenska Havet uppe från en av restaurangerna såklart. Här blir du serverad god och gedigen italiensk mat i rikliga mängder. 

Karta över Pioppi 

Klicka på kartan här nerdan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vill tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder och hotell i Pioppi

Hos In-Italia hittar du enkelt de bästa hotellen, semesterlägenheterna, B&B:erna och villorna i Italien. Vi har personligen valt ut alla semesterbostäder som du hittar i sökmotorn. Vi sätter också ära i att kunna erbjuda våra gäster både populära, kända resmål samt ett brett urval mer okända pärlor såsom Pioppi. Trots sin blygsamma storlek, finns det goda möjligheter för att hitta inkvartering i staden, som vi är säkra på kommer leva upp till dina önskemål.

Använd sökmotorn överst på sidan för att se vilka möjligheter som finns lediga under din valda semesterperiod. Har du behov av ytterligare hjälp eller endast har en fråga, är du naturligtvis välkommen att kontakta oss direkt på telefon, mail eller chat.

Läs mer om Pioppi

Dölj texten
 
 
search map