Omdömen från Villa Mirella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Mirella

Läs personliga omdömen av Villa Mirella som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Mirella. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Besvikelse omvändes till glädje

Då vi ankom, visade sig att den lägenhet vi hade bokat OCH betalt ett halvår i förväg, inte var reserverad till oss. Vi blev anvisade till en mindre, med endast 2 sovrum (vi hade bokat den största), och med en dålig terrass. Vår frustation och besvikelse var självklart stor, så vi protesterade kraftigt. Efter en timmes betänketid, hade ägaren Carmello en alternativ lösning till oss, då han erkände att det hade skett ett fel, som han naturligtvis beklagade mycket. Vi erbjöds att bo i hans villa vid havet en km därifrån istället, utan extra kostnad. Det tackade vi självklart ja till, och det slutade med att vi hade en härlig semester i villan.
Vi kan därför inte uttala oss så mycket om Villa Mirella, endast erkänna att ägaren gör allt för att tillfredsställa sina gäster. Vi fick dock bo 2 nätter i lägenheten då villan var upptagen på helgen.

Palinuro som semester-destination

Palinuro är en charmig liten stad med flera bra restauranger och gelaterior. Man går ut tidigast ut och äter klockan 20. De flesta kommer dock först vi 21-tiden. Det är möjligt att parkera på flera platser. Trevligt att strosa runt, framförallt på huvudgatan, som stängs för trafik på kvällen.
Man möter inte många utlänningar. De flesta gäster är italienare.

Villa Mirella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Bäst om man har bil
 
Själva boendet på Villa Mirella
Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass - ingen återbetalning)

Vi bodde endast i lägenheten i 2 nätter - se ovan. Sängarna är rätt hårda.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk liten pärla i mysig badort

Full pott till Villa Mirella i Palinuro! Ett otroligt avslappnat ställe med full service och alla bekvämligheter. Vi (familj med två barn, 7 och 9 år gamla) spenderade en vecka där och är jättenöjda. Gångavstånd till Palinuro, med många sköna stränder och badvikar. Mysig liten innerstad med stort restaurangutbud och lite roliga affärer. Nästan bara italienare där, vilket kändes toppen efter en galen vecka på Amalfikusten.

Palinuro som semester-destination

Vi hade aldrig hört talas om detta ställe men blev glatt överraskade! Fantastiskt fint badvatten, som gjort för strandhäng och små båtutflykter. Kändes som italienarnas egna semesterställe, dvs ingen pratade engelska och allt var lite mer laid back. Vi har ätit caprese och spaghetti vongole tills det sprutar ur öronen, och glassen är som vanligt svingod. För att inte tala om kaffet.

Villa Mirella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mirella
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fantastiska veckor i Palinuro

Villa Mirella rekommenderas varmt! Vacker anläggning, fina lägenheter, fint pool-område, toppen service och bra läge.

Rekommendationer till andra gäster

Lido Marinella är bäst och du får vouchers från Carmelo som du kan använda där. Skönt med elva-båten som går till stranden. Ta en grott-tur. Rekommenderar pizza på Mollys Pub samt på Pizza&Bollicine! :)

Villa Mirella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mirella
Trerumslägenhet A1 med 4 sovplatser (bottenvåningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe, omtänksam värd

Villa Mirella är kanon; fin lägenhet, härlig pool, vackert område, storslagen kust, perfekt för utflykter till Paestum och Pompeji.

Rekommendationer till andra gäster

Utflykter till Paestum, Pompei, Cilenti, fyrtornet och fina stränder. Palinuro är en trevlig stad.

Villa Mirella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mirella
Trerumslägenhet A3 med 4 sovplatser (bottenvåningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Mirella

Villa Mirella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mirella
Trerumslägenhet C3 med 4 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Det var bara helt ok

Vi har varit 14 dagar i lägenhet C1 hos Mirella. Här är allt som det skall vara och lite till. Det hela är välskött och eventuellta problem bliver löst och tas om hand med detsamma (vi hade en kylskåpsdörr som inte stängde till helt) Lägenheten är i fint skick och det finns gott om plats. Det är inte det sämsta att ha aircondition i juli månad. Det är ett litet ställe med rätt få lägenheter. Vi upplevde inte att stället var överfyllt - skönt. Poolområdet är härligt. Rent, fint och poolen rengörs varje morgon (oavsett om det regnade - också störtregnade)

Bredvid ligger en bra supermarked där du kan få det mesta. Priserna är ok och detsamma är kvaliteten. De har fisk, kött och bröd. Det lättade vår resbudget att vi inte behövde äta ute hela tiden. Vi provade också restaurangens pizzaria. Kvaliteten är ok. Det rekommenderas att göra finten " to go" med pizzorna och äta dem hemma på terrassen. Gott och billigt.

Stället kan varmt rekommenderas om du önskar avkoppling i bra, lugna omgivningar med möjlighet för att se en massa om man orkar att köra efter det.

Rekommendationer till andra gäster

Rest: I Palinuro: Il Vicoletto. Vilken utsikt!!! Det ligger lite gömt när ni går på huvudgatan. Men utsikten är bara helt fantastisk. Maten är också av hög kvalitet och servicen bra och anspråkslös. Rekommenderas
Osterie U Brigante, Precis motsatt Mirella. Du går ned för gatan precis över supermarked ned forbi "bling bling" restaurangen. Härnede ligger den mysigaste lilla restaurang(öppnar kl 20). Det är superkvalitet och prisen allt för billig. Rekommenderas

Palinura: Vaknar sent. Oftast först kl 22 - men så i sin tur så är det verkligen håll i gång och riktigt mysig. Det tar minst 10 min att gå in till stan.

Stranden: Fråga i receptionen. De har vouchers till billigare stolar och parassoll. De rekommenderar också den bästa stranden.

Det är upplagt att besöka andra städer. Det mesta är slingrande vägar. Det tar lite längre tid och kan vara en utmaning om man har lätt att bli åksjuk. Det ligger så många städer runt omkring som både är värt ett besök (och en kopp kaffe på torget).

Villa Mirella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mirella
Trerumslägenhet C1 med 4 sovplatser (bottenvåningen)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt för familjesemester

Supertrevligt område, trevlig och mycket serviceinriktad personal, rena, stora och välinredda semesterlägenheter, mycket trevlig terrass - det var inte något alls att sätta fingret på. Vi hade reserverat en 3-rumslägenhet (1 våningen med utsikt över poolen). Det var en alla tiders lägenhet och läget var bra. Perfekt att det ligger en supermarknad precis utanför Villa Mirellas port, och den är välsorterad (egen delikatess, bagare och charkuteri), frukt och grönt i paviljongen precis sidan om ingången.
Fantastiska möjligheter till att åka på utflykt i Cilento Nationalpark - utan att möta andra turister, inte ens vid utkikstornet vid fyrtornet i Palinuro (en ev de största lokala sevärdheterna). Det verkar lite som att det bara är skandinaviska turister som åker på utflykt till Cilento och Palinuro - det finns många italienska turister såklart, men de är vid stranden.

Rekommendationer till andra gäster

Gå till ido di Marinella (liten privat strand - kostade 12 euro för 2 solstolar och ett parasoll år 2014), istället för de offentliga stränderna. Den ligger i en liten bukt, i lä för vind och det var så skönt.
Åk till WWFs område i Cilento och betala de 5 euro per person för att promenera på den gamla åsne-stigen. Fantastiskt område!
Eller gå upp till fyrtornet - man kan inte komma in i tornet det är militärt område, men gå bort från stigen och gå närmre kanten, sätt er ner och njut av stillheten och utsikten. Priceless.

Villa Mirella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mirella
Trerumslägenhet C5 med 4 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Mirella

Palinuro som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 12 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Maibritt med familj från Vejle Ö bodde på Villa Mirella i Palinuro från den 3 tilk den 13 juli

Vi hade en underbar semester. Våra kommentarer.

Det finns lite information på hemsidan som inte stämmer - men det är bara till fördel (-:

Vi betala inte för följande:

El
Luftkonditionering
Tillgång till Internet
Slutrengöring

M.h.t. avstånden Jag skulle nog säga att det är 1,5 km till närmaste strand och 1,5 km till Palinuro centrum (uppförsbacke) och att man förmodligen bör ta bil med sig. Vi klarade oss utan bil, tog taxi och lokalbussar och benen - inte tillrådligt med små barn.

En av stränderna hade fint gratis transportsystem. Här hyrde vi solstolar och parasoller.

Service på plats:
Familjär atmosfär, flera talade engelska och var oss behjälpliga med frågor om utflykter och beställa taxi.

Perfekt med snabbköpet som närmsta granne.

Ett litet aber: cyklarna till uthyrning var mountainbikes utan pakethållare - det gjorde det svårt att använda cyklarna när man gick till stranden. Det fanns heller inga lås på cyklarna så de måste alltid övervakas vilket ibland var helt omöjligt då parkeringen låg flera hundra meter från stranden.

M.h.t. anläggningens pool. Vi vet inte hur ofta den blev rengjord medans vi var där. Det fanns angivna öppettider för poolen, men det var inte angivet att den inte fick utnyttjas p.g.a. detta. Vi skriver det eftersom vår dotter fick problem med öronen och var tvungen att uppsöka läkare två gånger, ordinerades båda droppar, smärtstillandemedel och antibiotika.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Campania

search map