Semesterbostad i Palinuro i Kampanien

Villa Mirella

 
Villa Mirella är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mirella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palinuro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna eleganta villa präglas tydligt av att ägaren själv står bakom byggandet och även bor här. Då huset är ganska nytt får man intrycket av att vara i en ombyggd villa från 1500-talet!

Allt nära till hands

Huset ligger på behagligt avstånd från vägen så man inte störs av trafiken. Gästerna kan parkera sina bilar på parkeringsplatsen (med tak). Dessutom ligger en supermarket precis vid infarten till huset, där man även finner Villa Mirellas reception. Närmaste sandstrand finns ca.1 km bort. Dessutom finns det flera trevliga utflyktsmål i området, fråga gärna ägarna som talar engelska och som bor i grannhuset.

Läs mer om Villa Mirella

Pool och stor trädgård

Den stora poolen på 7 x 14 meter är omgiven av en stor terrass på närmare 200 kvm. I den sköna trädgården där över 3000 kvm täcks av gräsplaner, buskar och fruktträd finns ett litet lekområde för barnen samt grill.

Lägenheternas placering och inredning

Villans 14 lägenheter är fördelade i flera byggnader runt om poolen och ligger på antingen botten eller första våningen. Lägenheterna med samma bokstav ligger i samma byggnad. De har alla egen terrass eller trädgård utrustade med bord och stolar. Alla lägenheterna har eget badrum med dusch och hårfön, satellit TV, klimatanläggning och välutrustat kök med ugn och 4 kokplattor. Ägaren (talar engelska) bor själv i huvudbyggnaden så det finns alltid personal på stället.

Läs om lägenheterna på Villa Mirella

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Mirella

Läs personliga omdömen av Villa Mirella som ligger i Kampanien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Mirella. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Villa Mirella

Toppenställe

Anläggningen är inbjudande och ligger i en trevlig omgivning med nära till mataffär och restauranger. Palinuro ligger på gångavstånd, detsamma gäller stranden. Trevlig och välskött trädgård och pool. All personal mycket trevlig och tillmötesgående.

Läs mer

Besvikelse omvändes till glädje

Då vi ankom, visade sig att den lägenhet vi hade bokat OCH betalt ett halvår i förväg, inte var reserverad till oss. Vi blev anvisade till en mindre, med endast 2 sovrum (vi hade bokat den största), och med en dålig terrass. Vår frustation och besvikelse var självklart stor, så vi protesterade kraftigt. Efter en timmes betänketid, hade ägaren Carmello en alternativ lösning till oss, då han erkände att det hade skett ett fel, som han naturligtvis beklagade mycket. Vi erbjöds att bo i hans villa vid havet en km därifrån istället, utan extra kostnad. Det tackade vi självklart ja till, och det slutade med att vi hade en härlig semester i villan.
Vi kan därför inte uttala oss så mycket om Villa Mirella, endast erkänna att ägaren gör allt för att tillfredsställa sina gäster. Vi fick dock bo 2 nätter i lägenheten då villan var upptagen på helgen.

Läs mer

Fantastisk liten pärla i mysig badort

Full pott till Villa Mirella i Palinuro! Ett otroligt avslappnat ställe med full service och alla bekvämligheter. Vi (familj med två barn, 7 och 9 år gamla) spenderade en vecka där och är jättenöjda. Gångavstånd till Palinuro, med många sköna stränder och badvikar. Mysig liten innerstad med stort restaurangutbud och lite roliga affärer. Nästan bara italienare där, vilket kändes toppen efter en galen vecka på Amalfikusten.

Läs mer

Härligt uppehåll

Vi har haft en jätteskön 2 veckors semester på Villa Mirella. Härlig pool (väldigt ren), trevliga värdar som talade bra enelska och gärna gav råd om fina stränder mm som man skulle besöka. Bredvid hotellet ligger det en bra affär med stort urval, och där kan man även köpa enklare rätter till ett bra pris. Om man skulle bli tröt på "restaurang mat". Det var perfekt att man till ett pris av 5 euro, kunde hyra en "tvättmaskin" och tvätta under semestern.
Det enda vi skulle kunna tycka var mindre bra, är att man själv ska betala för toalettpapper. Och det vore bra om det kunde vara städning. Du får inte missa att åka upp till de små landsbyar runt Paliuro och ta gärna en segeltur och se de fina grottorna.

Läs mer

Fantastiska veckor i Palinuro

Villa Mirella rekommenderas varmt! Vacker anläggning, fina lägenheter, fint pool-område, toppen service och bra läge.

Läs mer

Trevligt ställe, omtänksam värd

Villa Mirella är kanon; fin lägenhet, härlig pool, vackert område, storslagen kust, perfekt för utflykter till Paestum och Pompeji.

Läs mer
 
search map