Semesterbostad i Palinuro i Kampanien

Villa delle Saline

 
Villa delle Saline är inte tillgänglig i dagsläget
Villa delle Saline är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palinuro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa delle Saline ligger avsides och rakt ut till havet längs vägen som kör utmed stranden ca. 1,2 km norr om Palinuro. I staden finner man inköpsmöjligheter och matställe, men man ska inte förvänta sig ett vilt stadsliv, med mindre man väljer att komma hit de första tre veckorna i augusti då italienarna håller sin industrisemester.

Rakt ut till havet

Från trädgården framför huset kommer man direkt ner på stranden. Stranden och havet vid huset kallas det döda havet av lokalbefolkningen vilket inte har att göra med saltmängden utan den lugna havsström som präglar denna del av kusten. Skulle man vara bekymrad omkring trafiken från vägen så är det värt att veta att det ca. 30 meter från huset till vägen, att huset ligger under vägens nivå, och att det finns växter och buskar mellan huset och vägen. Trafiken är dessutom ganska begränsad i området med undantag de tre första veckorna i augusti. Man kan annars glädja sig åt solnedgången över havet medan man grillar och får ett glas vin i trädgården.

Läs mer om Villa delle Saline

Fyrarumshus med 6/8 sovplatser:
- Huset mäter ca. 120 m² och består av rymligt vardagsrum med kök (med diskmaskin och ugn) och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och våningssäng, litet sovrum med våningssäng samt två badrum med toalett, dusch och hårtork. Från vardagsrummet har man utgång till terrassen (med markis) som är möblerad med trädgårdsmöbler och grill. Huset är dessutom utrustat med aircondition och satellit-TV. Det finns inte internetförbindelse, men det ges möjlighet att hyra en USB-nyckel, så man kan få kontakt med omvärlden.

Från trädgården kommer man direkt ut till stranden utan att korsa vägen. Det gör huset att rekommendera för barnfamiljer med barn som här kan njuta semestern utan pool, samt för vuxna som drömmer om att vakna upp och njuta av en lång promenad längs stranden till närmaste espresso-bar.

Dölj texten
 
 
search map