Semesterbostad i Palinuro i Kampanien

Residence Trivento

Grupp 2 Grupp 1
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här tillbringar du semestern mitt i nationalparken Parco Nazionale del Cilento samt den UNESCO stämplade parken Vallo di Diano, som är känd för sitt klara vatten, vilda natur och en behaglig atmosfär. De närmaste strander och badklippor ligger mellan en och två kilometer bort.

Idrottsanläggning och villor

Residence Trivento består av ett idrottscenter och två grupper av villor byggda på en eller två våningar. Stället erbjuder pool på 12,5 x 25 meter och en mindre pool på 6 x 11,5 meter med tillhörande parasoller och solstolar, boccia, bordtennis och tennisbana med belysning.

Läs mer om Residence Trivento

Faciliteter och service

Dessutom finns det internet-point med möjlighet för wi-fi förbindelse. Receptionen står till förfogande för arrangemang av utflykter och dykningskurser. Under sommaren kan man boka solstolar och parasoll på stranden samt transport fram och tillbaka (se priser nedan). Det arrangeras även fester och underhållning samt barnklubb (mellan 5 och 10 år) från slutet av juni till början av september.

Lägenheternas placering

Lägenheterna i grupp 1 ligger upp till 250 meter från idrottsanläggningen, medan de i grupp 2 ligger ca. 850 meter ifrån idrottsanläggningen. Alla lägenheterna har panorama utsikt, egen ingång samt en stor terrass eller uteplats med trädgårdsmöbler.

Indredning

Alla lägenheter har kokvrå i uppehållsrummet och badrum med toalett dusch.

Lägenheterna på Residence Trivento

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (grupp 1 - 2:a vån.)

Ligger vid idrottsanläggningen och är på ca. 55 m². De består av uppehållsrum med två sovplatser i en bäddsoffa, litet kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. De är dessutom utrustade med en stor terrass på 25 m².

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (grupp 1 - 1:a vån.)

Ligger vid idrottsanläggningen och är på ca. 55 m². De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, litet kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. De är dessutom utrustade med en stor terrass på 35 m².

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser (grupp 2 - 1:a vån.)

Ligger 850 meter från idrottsanläggningen och är på ca. 27 m². De består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och utdragbar säng, badrum med toalett och dusch samt en terrass på 15 m².

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (grupp 2 - 1:a vån.)

Ligger 850 meter från idrottsanläggningen och är på ca. 30 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och utdragbar säng, badrum med toalett och dusch samt en terrass på 15 m².

Trerumslägenhet med 7 sovplatser (grupp 2 - 2:a vån. / 1:a vån.)

Ligger 850 meter från idrottsanläggningen och är på ca. 55 m². De ligger antingen på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och utdragbar säng, badrum med toalett och dusch samt en terrass på 18 m².

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Villa Franca

Casal Velino, Kampanien

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map