Semesterbostad i Palinuro i Kampanien

Residence Trivento

Grupp 2 Grupp 1
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här tillbringar du semestern mitt i nationalparken Parco Nazionale del Cilento samt den UNESCO stämplade parken Vallo di Diano, som är känd för sitt klara vatten, vilda natur och en behaglig atmosfär. De närmaste strander och badklippor ligger mellan en och två kilometer bort.

Idrottsanläggning och villor

Residence Trivento består av ett idrottscenter och två grupper av villor byggda på en eller två våningar. Stället erbjuder pool på 12,5 x 25 meter och en mindre pool på 6 x 11,5 meter med tillhörande parasoller och solstolar, boccia, bordtennis och tennisbana med belysning.

Läs mer om Residence Trivento

Faciliteter och service

Dessutom finns det internet-point med möjlighet för wi-fi förbindelse. Receptionen står till förfogande för arrangemang av utflykter och dykningskurser. Under sommaren kan man boka solstolar och parasoll på stranden samt transport fram och tillbaka (se priser nedan). Det arrangeras även fester och underhållning samt barnklubb (mellan 5 och 10 år) från slutet av juni till början av september.

Lägenheternas placering

Lägenheterna i grupp 1 ligger upp till 250 meter från idrottsanläggningen, medan de i grupp 2 ligger ca. 850 meter ifrån idrottsanläggningen. Alla lägenheterna har panorama utsikt, egen ingång samt en stor terrass eller uteplats med trädgårdsmöbler.

Indredning

Alla lägenheter har kokvrå i uppehållsrummet och badrum med toalett dusch.

Läs om l√§genheterna på Residence Trivento

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map