Hotell i Palinuro i Kampanien

King's Residence Hotel

De luxe terrass Garden Standard De luxe
 
King's Residence Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
King's Residence Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palinuro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

King's Residence Hotel har en fantastisk och paradisisk belägenhet över Buondormire bukten utanför Palinuro. Buondormire betyder att sova gott på italienska så avslappning bör vara garanterat av själva namnet!

Hotellet har reception, restaurang, konferansrum och parkeringsplats. Gästerna kan dessutom utnyttja hotellets privata strand som ligger nedanför klipporna. Man kan även bada på hotellets terrass där det finns en stor pool med barnavdelning. Det finns också en bar där man kan köpa diverse drycker och snacks.

Läs mer om King's Residence Hotel

Hotellet har 68 rum beläget i huvudbyggnaden eller i mindre villor på klippkanten varifrån det kristallklara vattnet visar sig i alla dess klara och skarpa färger.

Rummen är alla utrustade med aircondition, telefon, TV, minibar och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Rum med namn som "garden" ligger i mindre hus runt om hotellets huvudbyggnad och har ingång från trädgården. Standardrummen har havsutsikt. Superiorrummen har alla en större avlång balkong med havsutsikt. De luxe och junior suiterna har en större terrass med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map