Hotell i Palinuro i Kampanien

B&B Mirella

 
B&B Mirella är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Mirella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palinuro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Populärt bland lokalbefolkningen

Utöver de 20 lägenheterna som finns på anläggningen, finns det 5 möblerade rum i byggnaden ovanför receptionen vid fastighetens ingång. Rummen ligger högst upp på tredje våningen (vindsvåningen). Vägen som passerar utanför kan vara ganska tungt trafikerad-särskilt under de italienska helgdagarna- då italienare från hela landet flockas kring stränderna likt horder!

Väldigt välskött

Ägarens familj bor i fastigheten och till följd av detta är allting rent, väldigt välskött och fint inrett. I trädgården finns en pool med en stor terrass där du kan njuta av solens strålar. Det finns parkeringsplatser för alla under träden och palmerna i trädgården. Det finns ingen restaurang på plats, men det är bara 1 km bort till Palinuros centrum där du finner flera matställen och även den närmaste stranden.

Läs mer om B&B Mirella

Rummen är vad de flesta skulle kalla för turistklass. De minsta har plats för endast en gäst och är ca 12 m². De andra är ca 20-24 m². Även fast de alla ligger på vinden, är det högt i tak. Fönsterna är ljudisolerade och det finns även luftkonditionering så att du kan hålla fönsterna stängda nattetid och sova gott om nätterna. Alla rummen har även en balkong och, wi-fi, satellit-TV (inklusive betal-TV), minibar och ett badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map