Hotell i Palinuro i Kampanien

B&B Mirella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Populärt bland lokalbefolkningen

Utöver de 20 lägenheterna som finns på anläggningen, finns det 5 möblerade rum i byggnaden ovanför receptionen vid fastighetens ingång. Rummen ligger högst upp på tredje våningen (vindsvåningen). Vägen som passerar utanför kan vara ganska tungt trafikerad-särskilt under de italienska helgdagarna- då italienare från hela landet flockas kring stränderna likt horder!

Väldigt välskött

Ägarens familj bor i fastigheten och till följd av detta är allting rent, väldigt välskött och fint inrett. I trädgården finns en pool med en stor terrass där du kan njuta av solens strålar. Det finns parkeringsplatser för alla under träden och palmerna i trädgården. Det finns ingen restaurang på plats, men det är bara 1 km bort till Palinuros centrum där du finner flera matställen och även den närmaste stranden.

Läs mer om B&B Mirella

Rummen är vad de flesta skulle kalla för turistklass. De minsta har plats för endast en gäst och är ca 12 m². De andra är ca 20-24 m². Även fast de alla ligger på vinden, är det högt i tak. Fönsterna är ljudisolerade och det finns även luftkonditionering så att du kan hålla fönsterna stängda nattetid och sova gott om nätterna. Alla rummen har även en balkong och, wi-fi, satellit-TV (inklusive betal-TV), minibar och ett badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Hotel Le Palme

Paestum, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

Rekommendationer till dig

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Populärt i Kampanien

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map