Semesterbostäder & hotell i Palinuro

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palinuro är en av de mest kända städerna längs Campanias södra kuststräcka i nationalparken: Parco Nazionale del Cilento e del Vallo di Diano. Club Med byggde i sin tid deras första resort här och det förstår man. Området är känt för det kristallklara vatten, vilda natur, vackra utsikter och befolkningens avslappnande atmosfär. Idag existerar resortet inte mer och lyckligtvis har många av områdets invånare i stället byggt mer autentiska semesterbostäder som drivs av dom själva.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Stranden i Palinuro är en av Campanias bästa och för dem som älskar vatten finns här även undervattensgrottor och hålor att utforska, bl.a. Den Blå Grottan (precis som den på Capri) som dock besöks i mindre båtar och som sägs skulle vara något av en upplevelse med dess vackra blåa sken. Och L'Arco Naturale, ett naturligt format hål i en klippa på stranden, är även ett "must see" på dessa håll..

Läs mer om Palinuro

Varje år i februari månad huserar staden ett karnevalsevenemang var stadsbilden då präglas av färgrika kostymer (mest) unga som äldre.

Dölj texten
 
 
search map