Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palinuro är en av de mest kända städerna längs Campanias södra kuststräcka i nationalparken: Parco Nazionale del Cilento e del Vallo di Diano. Club Med byggde i sin tid deras första resort här och det förstår man. Området är känt för det kristallklara vatten, vilda natur, vackra utsikter och befolkningens avslappnande atmosfär. Idag existerar resortet inte mer och lyckligtvis har många av områdets invånare i stället byggt mer autentiska semesterbostäder som drivs av dom själva.

Stranden i Palinuro är en av Campanias bästa och för dem som älskar vatten finns här även undervattensgrottor och hålor att utforska, bl.a. Den Blå Grottan (precis som den på Capri) som dock besöks i mindre båtar och som sägs skulle vara något av en upplevelse med dess vackra blåa sken. Och L'Arco Naturale, ett naturligt format hål i en klippa på stranden, är även ett "must see" på dessa håll..

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Varje år i februari månad huserar staden ett karnevalsevenemang var stadsbilden då präglas av färgrika kostymer (mest) unga som äldre.

Läs mer om Palinuro

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Casa Norelli

Capo Vaticano, Kalabrien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map