Omdömen från Oleandri Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Oleandri Resort

Läs personliga omdömen av Oleandri Resort som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Oleandri Resort. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Semester i Paestum - Oleandri Resort

Vid ankomsten till hotellet / lägenheten var vi mycket spända om platsen också var så mysigt som bilderna visade. Verkligheten levde helt upp till bilderna: super mysigt som gjordes mycket av dekoration; dvs. blommor, krukor, kuddar .... etc.
Lägenheten var rymliga, när man tänker att man inte ska vistas för mycket inomhus. Den enda nackdelen i lägenheten var att köket inte har väldigt många saker, det fanns ingen kaffebryggare / cafetiere eller vattenkokare, så vi var tvungna att köpa snabbkaffe och kokande vatten i en kastrull - lite besvärligt. Det fanns inga skålar / fat, så allt var tvunget att serveras till lunch och middag - igen lite besvärligt. Det fanns inte heller någon diskborste / svamp eller rengöringsmedel.

Vi hade inte beställt frukost / lunch eller middag hemma, så när vi valde att äta middag på restaurangen på kvällen, kunde vi bara få ett bord till kl 21. Lite sent men bra nog när våra barn är inte är småbarn längre.
Personalen är super trevlig och mycket tillmötesgående och det gäller för alla från städpersonal, servitörer, bartender och receptionister.

Paestum som semester-destination

Pompei är imponerande - att se.

Restaurangen Tre Olivi, som ligger i ett 5-stjärnigt hotell Savoy Beach Hotel (hittade via tripadvisor ) är definitivt värt ett besök och ligger inte långt borta från Oleandri Resort. Vi beställde 2 x apperitif, 3 x starter, 4 x huvudrätter och 2 x dessert och 1 x kaffe, samt 3 x vatten. Men dessutom kom de med bröd, snacks, små snittar, liten för-starter och pre-dessert. Det var inte något som vi betalat extra för. All mat var mycket god och presentabel. För allt detta, blev vi av med 202 euro, som jag är ganska övertygad om är om halva priset jämfört med DK. Tjänsten var utmärkt, vi kunde prata med servitörer i både engelska och franska

Agropoli slottet var inte värt resan, men det var Castellabate medeltida.

Oleandri Resort
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Oleandri Resort
Elegance lägenhet med 2/5 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Villa Mirella

Palinuro

search map