Semesterbostad i Paestum i Kampanien

Oleandri Resort

Strandrestaurangen Strandkul med barnen Kvällsstämning Exempel på Junior Suite Junior suite utvändig terrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Oleandri Resort är verkligen en familjevänlig resort som ligger skönt i grönskande omgivningar. En av fördelarna med Oleandri är bland annat det trevliga och stora poolområdet där du kan njuta av semestern. Träden ger skön skugga så du fint kan koppla av även under dem varmaste timmarna.

Faciliteter för både stora och små

Det finns också en liten lekplats med gungor och rutschbanor samt en miniklubb för de minsta och juniorklubb för de lite större barnen under högsäsongen. Under denna period arrangeras det också events för hela familjen samt levande musik, men vi ska understryka att dessa aktiviteter försiggår så det inte stör de gäster som önskar lugn och ro. Skulle havet locka ska du endast ta en promenad över vägen och genom en liten bit av tallskog innan du är i en stor vacker sandstrand, har detta hotell sin egen privat område och en liten strandrestaurang. Strandområdet är så stort att det finns gott om plats mellan solstolarna, du blir alltså inte packad in på samma vis som du upplever i Norditalien.

Läs mer om Oleandri Resort

Upplev restaurangen

Oleandris restaurang är något helt särskilt. Kökschefen kan både trolla fram lättare måltider, men också en äkta italiensk middag med allt vad det innebär. Precis som många andra kockar med rötter inom italiensk matlagning, använder kocken främst lokala råvaror - vilket tillsammans med den vänliga och hjälpsamma personalen gör det till en härlig upplevelse att äta här.

Här kan du vara med på en äkta italiensk familjefest

Du ska vara uppmärksam på att det precis som i Sverige arrangeras bröllop och andra fester på alla italienska hotell. Det kan naturligtvis störa en aning på dagen, men se det samtidigt som en spännande möjlighet att få uppleva och "vara med" om en italiensk familjefest.Om poolen ingår i arrangemanget kan du använda den vackra stranden som ligger inom gångavstånd från hotellet.

Spännande utflykter i området

Oleandri Resort ligger perfekt när det kommer till spännande utflykter i närområdet. I Paestum ca. 5 km från hotellet finner du bl.a. de gamla templen från antiken och kör du söderut finner du Cilento Naturreservat med mysiga städer, fina stränder och vacker natur. Ta en tur med båt från en av de små hamnstäderna eller ta ett skönt dopp i havet. På en heldagsutflykt kan du även besöka den vackra Amalfikusten, den romerska ruinstaden Pompei, vulkanen Vesuvius samt något så genuint som att besöka en riktig buffelfarm och smaka en äkta mozzarellaost.

Välj mellan lägenhet eller hotellrum

Lägenheterna är enkla, men funktionellt inredda, och har alla en liten uteplats där en familj på fyra kan sitta tillsammans. De har alla privat badrum med toalett och dusch, samt en kökshörna med två kokplattor. Du kan även välja att bo på ett klassiskt hotellrum som kan bokas i flera olika kategorier från standardrum till junior suiter - alla har balkong eller terrass. I rumspriset är frukosten inkluderad.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map