Hotell i Paestum i Kampanien

Hotel Le Palme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Le Palme ligger endast ca 150 meter från stranden och ca 5 km från centrum samt den arkeologiska parken i Paestum. Området är inbjudande med en skön skog i närheten som ger behaglig skugga under de varmaste sommarmånaderna. Detta är ett hotell som passar dig som vill ha plats att röra dig på samt en semester med lite liv och rörelse i äkta italiensk anda.

Faciliteter för hela familjen

På hotellet finns det en reception, restaurang, bar, TV-rum, hiss, trädgård, lekplats, parkeringsplats och pool. Mot betalning kan du även spela tennis och du har Wi-Fi i lobbyn (förutom på rummet). Vid poolen finns en poolbar och receptionen kan hjälpa dig med att hyra cyklar så att du kan se sig runt i närområdet.

För dig som älskar sol och bad kan det vara bra att veta att på stranden har hotellet en privat del med liten strandbar, omklädningsrum, duschar samt solstolar och parasoller.

Läs mer om Hotel Le Palme

Välinredda rum med luftkonditionering och lägenheter

De totalt 84 hotellrummen är alla utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, telefon, minibar, kassafack och badrum med toalett där du har dusch eller badkar samt hårtork. I juli och augusti finns det luftkonditionering under vissa tidpunkter. Rummen har balkong.

Den typ som heter Penthouse samt lägenheterna ligger i ett annex ca 150 meter. Du bor med självhushåll och har möjlighet att köpa till frukost och mat på plats. Annars har du tillgång till hotellets övriga faciliteter.

Läs om rummen på Hotel Le Palme

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map