Hotell i Padula i Kampanien

Hotel Villa Cosilinum

Utsikt från terrassen
 
Hotel Villa Cosilinum är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Cosilinum är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Padula här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Padulas historiska centrum med de smala gatorna och gränderna ligger Hotel Villa Cosilinum i ett praktfullt palats från 1700-talet.

Hotellets restaurang är mycket inbjudande med sin eleganta men samtidigt rustika stil där väggar och tak är av sten. Från restaurangen leder en smal trappa ner till den uthuggda vinkällare där man kan få en vinprovning av traditionella viner från regionen.

Läs mer om Hotel Villa Cosilinum

Det finns totalt 21 rum som alla varierar i storlek. De är alla utrustade med aircondition, minibar, TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch. Hotellet serverar en frukostbuffé som under de varma månaderna serveras på takterrassen.

Det finns en mindre parkeringsplats i anknytning till hotellet där principen "först till kvarn" gäller. I annat fall kan man parkera på andra ställe runt om i staden. Hotellet erbjuder dessutom tvättning av kläder och är utrustat med hiss.

Det finns en mindre parkeringsplats knutit till hotellet där "först till kvarn" principen gäller, men man kan även parkera på andra platser i staden. Hotellet har hiss och för de som har behov för att få kläder tvättade så kan detta arrangeras.

Dölj texten
 
 
search map