Semesterbostäder & hotell i Padula

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Padula är en härlig liten stad som bjuder på en fantastisk atmosfär. Staden är belägen i utkanten av den vackra naturparken Cilento. Padula ligger vackert och inbjudande på en höjd med ett imponerande kloster i den gränsande dalen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Padula är ingen storstad men här finns ett bra urval av restauranger och butiker och man kan utan problem tillbringa två nätter här för att utforska de fascinerande sevärdheterna i staden och området. Stadens centrum präglas av den vänliga befolkningen som ständigt syns till på stadens gator och torg.

Läs mer om Padula

Klostret La Certosa di Padula byggdes under 1300-talet och är idag Europas största kloster. Här kan man bl.a. beskåda verk av den store Michelangelo.

Staden är en bra utgångspunkt för de som önskar att uppleva ett mycket intressant område av Campania och som önskar ett stopp på vägen mot norr eller söder.

Dölj texten
 
 
search map