Omdömen från Villarena Relais

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villarena Relais

Läs personliga omdömen av Villarena Relais som ligger på Amalfikusten. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villarena Relais. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villarena Relais

Villarena Relais
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villarena Relais
Lägenhet m. 2 sovrum (Vetara) m. havsutsikt och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Susanne med familj från Löddeköpinge i Sverige bodde på Casale Villarena i Nerano från den 13. till den 18. juni 2010 och sedan bodde de på Hotell della Torre Argentina i Rom.

Hejsan! Vi hade underbara dagar i Italien. Nerano var en liten by med fantastisk utsikt över havet. Vårt boende var mycket trevligt. Vi hade en stor lägenhet med en härlig terass, mysigt litet poolområde som vi ofta var ensamma om att nyttja. En trädgård full av citronträd och väldigt lugnt. Men det bästa var middagarna i restaurangen på Casale Villarena. Helt fantastisk mat till bra pris. Lokala specialiteter och goda viner. Ägaren Guglielmo var en rolig prick, huserade själv i köket och var mycket mån om att vi skulle tycka om maten. Kan absolut tänka oss att åka dit igen. I själva Nerano fanns inget speciellt att göra men det var ganska nära till en populär strand, och flera andra mysiga byar i området med lite fler affärer och restauranger. Vårt boende i Rom var också bra, framförallt mycket centralt vilket vi ju ville ha. Gångavstånd till nästan allt. Vi tycker också att det fungerat mycket bra att resa med In-Italia. Det var första gången men definitivt inte den sista. Bra arrangemang och trevligt bemötande.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map