Agriturismo i Nerano på Amalfikusten

Villarena Relais

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villarena Relais ligger i Neranos centrum bredvid den antika kyrkan. Egendomen som tidigare tillhörde Greven Villarena och byggdes i slutet av 1700-talet, blev snabbt berömd för de goda citroner som de odlade. Byggnaden blev senare ombyggd från lantegendom till herrskapsvilla av familjen Cerulli och ser än idag ut som den gjorde den gången, trots att den sedan dess haft många olika funktioner, b.la. har den varit bostad för ett kloster.

Förvandling till semesterboende

Sen 1985 har Guglielmo ägt byggnaden och inrett den som semesterboende. Några av de antika lagerlokaler och annex behövdes inte längre och själva villans rum behövde en kärleksfull hand. Guglielmo har lyckats skapa några eleganta och komfortabla boenden utan att ödelägga den trevliga och smått kaotiska stämningen omkring denna antika Casale.

Läs mer om Villarena Relais

Genuin restaurang

På själva Villarena Relais finns det en restaurang som Guglielmo själv står för, en pool med tillhörande soldäck, en liten tvättstuga och parkeringsplats. I citronplantagen under huset finns det även en liten lekplats. I den lilla receptionen finns det internetförbindelse och med Guglielmos hjälp kan man arrangera transfer till och från flygplatsen- vi tycker nog att man med fördel kan hyra en bil istället. Guglielmo hjälper även gärna till med att arrangera dagsutflykter till öarna och till andra sevärdheter i området.

Välinredda lägenheter

Lägenheterna är komfortabla och har alla värmeanläggning till de kallare årstiderna. Om morgonen kan man, mot betalning, få serverat frukost i den härliga trädgården med citronträd. Närmsta affär ligger ca. 100 meter från huset. När det kommer till restauranger så finns det många goda att välja mellan vid La Marina (ca. 900 meter från huset).

Läs om lägenheterna på Villarena Relais

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villarena Relais

Läs personliga omdömen av Villarena Relais som ligger på Amalfikusten. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villarena Relais. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Susanne med familj från Löddeköpinge i Sverige bodde på Casale Villarena i Nerano från den 13. till den 18. juni 2010 och sedan bodde de på Hotell della Torre Argentina i Rom.

Hejsan! Vi hade underbara dagar i Italien. Nerano var en liten by med fantastisk utsikt över havet. Vårt boende var mycket trevligt. Vi hade en stor lägenhet med en härlig terass, mysigt litet poolområde som vi ofta var ensamma om att nyttja. En trädgård full av citronträd och väldigt lugnt. Men det bästa var middagarna i restaurangen på Casale Villarena. Helt fantastisk mat till bra pris. Lokala specialiteter och goda viner. Ägaren Guglielmo var en rolig prick, huserade själv i köket och var mycket mån om att vi skulle tycka om maten. Kan absolut tänka oss att åka dit igen. I själva Nerano fanns inget speciellt att göra men det var ganska nära till en populär strand, och flera andra mysiga byar i området med lite fler affärer och restauranger. Vårt boende i Rom var också bra, framförallt mycket centralt vilket vi ju ville ha. Gångavstånd till nästan allt. Vi tycker också att det fungerat mycket bra att resa med In-Italia. Det var första gången men definitivt inte den sista. Bra arrangemang och trevligt bemötande.

Läs mer

Bedömning av Villarena Relais

Läs mer

Bedömning av Villarena Relais

Läs mer
 
search map