Villa i Nerano på Amalfikusten

Villa Garofanella

 
Villa Garofanella är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Garofanella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Nerano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Garofanella ligger i den trevliga byn Nerano.

Villan har egen parkeringsplats men det är även möjligt att lämna bilen vid Casale Villarena, ca. 300 meter bort. I villans trädgård finns det pool med tillhörande solterrass med parasoller och solstolar. Från ingången till trädgården finns det en trappa som leder upp till en utomhus terrass med bord och stolar och varifrån man kan njuta av utsikten över havet. Villan är dessutom utrustad med aircondition som betalas efter förbrukning.

Läs mer om Villa Garofanella

Villa med 4/6 sovplatser:
- Från ingången kommer man in i uppehållsrummet med dubbel bäddsoffa, satellit-TV och CD-spelare. Från detta rum har man tillgång till tre badrum med toalett och dusch och ett sovrum som har utgång till terrassen framför ingången. Köket ligger separat i förhållande till uppehållsrummet som är utrustat med diskmaskin och har också utgång till den stora terrassen vid ingången. En gång leder från uppehållsrummet till ännu ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map