Omdömen från Terrazza Gerania

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Gerania

Läs personliga omdömen av Terrazza Gerania som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Gerania. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt ställe

Ett fantastiskt ställe, läcker lägenhet med fantastisk utsikt över det blå Medelhavet. Lägenhetskomplexet/hotellet är byggt upp längs och in i klipporna. Läget är toppen i den lilla staden Nerano precis nedanför torget med två "alimentari"-butiker, en bar och kyrkan. En trevlig restaurang med autentisk mat tillagad av lokala råvaror, inte minst från värdarnas egna gård och fält. Även fina förhållanden för barn - inte minst poolen.
Värdarna och personalen är duktiga och tillmöteskommande. Bra möjligheter till vandringsturer i bergen. En brant men fin vandringsstig mellan husen ner mot stranden.
Inte särskilt många turister, lugn och fridfull stämning med kyrkans klockringning.

Terrazza Gerania
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gerania
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map