Agriturismo i Nerano på Amalfikusten

Casale Villarena

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casale Villarena ligger i Neranos centrum bredvid den antika kyrkan. Egendommen som tidigare tillhörde Greven Villarena och byggdes i slutet av 1700-talet och blev snabbt berömd för de goda citroner som de odlade. Byggnaden blev senare ombyggd från lantegendom till herskapsvilla av familjen Cerulli och ser än idag ut som den gjorde den gången, trots att den sedan dess haft många olika funktioner, b.la. har den varit bostad för ett kloster.

Förvandling till semesterboende

Sen 1985 har den unge Guglielmo ägt byggnaden och inrett den som semesterboende. Några av de antika lagerlokaler och annex behövdes inte längre och själva villans rum behövde en kärleksfull hand. Guglielmo har lyckats skapa några eleganta och komfortabla boenden utan att ödelägga den trevliga och smått kaotiska stämningen omkring denna antika Casale.

Läs mer om Casale Villarena

Genuin restaurang

På själva Casale Villarena finns det en restaurang som Guglielmo själv står för, en pool med tillhörande soldäck, en liten tvättstuga och parkeringsplats. I citronplantagen under huset finns det även en liten lekplats. I den lilla receptionen finns det internetförbindelse och med Guglielmos hjälp kan man arrangera transfer till och från flygplatsen- vi tycker nog att man med fördel kan hyra en bil istället. Guglielmo hjälper även gärna till med att arrangera dagsutflykter till öarna och till andra sevärdigheter i området.

Välinredda lägenheter med balkong eller terrass

Lägenheterna är komfortabla och har alla värmeanläggning till de kallare årstiderna. Om morgonen kan man, mot betalning, få serverat frukost i den härliga trädgården med citronträd. Närmsta affär ligger ca. 100 meter från huset. När det kommer till restauranger så finns det många goda att välja mellan vid La Marina (ca. 900 meter från huset).

Lägenheterna på Casale Villarena

Trerumslägenheten Il Brigante med 4+2 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Lägenheten Il Brigante är ca. 50 m² och har satellit-tv, radio, DVD spelare och aircondition. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och en fransk balkong, litet sovrum med två små enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Man ska uppmärksamma att den som sover i det lilla rummet ska gå igenom dubbelrummet för att komma till badrummet.

Trerumslägenheten Il Gallo Lungo med 4 sovplatser (med övertäckt terrass)

Lägenheten Il Gallo Lungo är ca. 60 m² och har satellit-tv, radio, DVD spelare och aircondition. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och utgång till en övertäckt terrass med bord och stolar, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Man ska uppmärksamma att de som sover i sovrummet med dubbelsäng ska igenom det andra rummet för att komma till sitt sovrum.

Tvårumslägenheten La Rotonda med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten La Rotonda är ca. 60 m² och har satellit-tv, radio, DVD spelare och aircondition. Lägenheten, som ligger på andra våningen, består av ett stort uppehållsrum med kokvrå och en dubbelbäddsoffa samt utgång till terrass med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Denna lägenhet har sin ingång från byggnaden vid sidan av kyrkan var det finns en liten dörr som för en till den översta våningen på Casale Villarena.

Tvårumslägenheten La Vetara med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten La Vetara är ca. 90 m² och har en öppen spis, satellit-tv, radio, DVD spelare och aircondition. Lägenheten, som ligger på andra våningen, består av ett stort uppehållsrum med kokvrå. Från rummet kommer man till ett sovrum med två enkelsängar; från detta rum kommer man till badrummet med toalett och duschsamt ännu ett sovrum med dubbelrum och eget badrum med toalett och dusch. Från detta rum är det utgång till terrass med bord och stolar med havsutsikt. Denna lägenhet har sin ingång från byggnaden vid sidan av kyrkan var det finns en liten dörr som för en till den översta våningen på Casale Villarena.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Villa Franca

Casal Velino, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map