Semesterbostad i Neapel

Terrazzo Ilaria

 
Terrazzo Ilaria är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Ilaria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

"Neapel är tusen färger, Neapel är tusen ångester, Neapel är barnens röster som stiger långsamt upp och du vet att du inte är ensam." Så sjöng en av Neapels mest berömda invånare, bluessångaren Pino Daniele. Och det är sant att du inte kommer att vara ensam på gatorna, eller på stadens kaféer och restauranger.

Upptäck den lokala miljön

Neapel är kontrasternas stad och det är viktigt att bo i ett bra område, speciellt om kvällen. Terrazzo Ilaria ligger mycket nära torget Piazza Vanvitelli där du hittar kaféer och restauranger med en kontinuerlig ström av människor i alla åldrar, som njuter av en paus på dagen, och från gågatan Via Alessandro Scarlatti där folk sammanstrålar. Från entrén till din lägenhet till Piazza Vanvitelli är det endast 4-5 minuters promenad och du hittar flera restauranger och inköpsmöjligheter längs vägen.

Bo nära stadens centrum och populära stadsdelar

På Piazza Vanvitelli hittar du också tunnelbanan, så du enkelt kan nå stadens centrum, centralstationen och hamnen. Det finns många möjligheter till utflykter med kollektivtrafik genom att segla ut till öarna Procida, Ischia och Capri, ta tåget till Pompei eller sevärda staden Sorrento eller ta bussen till Amalfikusten. Du kan också välja att gå uppför kullen - i den andra riktningen från Piazza Vanvitelli där du hittar linbanestationen Morghen, varifrån du kan ta ner till de populära kvarteren och de monumentala torgen i den historiska stadskärnan.

Bo högt över staden

Fastigheten har hiss och dörrvakt, som i gamla dagar bor på bottenvåningen. Vi rekommenderar inte att du kommer med bil till Neapel, eftersom det verkligen är en belastning att vara bilist i stadens kaotiska trafik, men skulle det ske, kan bilen parkeras vid fastigheten.

Vilken tid på året är det bäst att vara i Neapel?

Stadens milda vinter gör vistelsen bekväm i denna gamla huvudstad, där Syditaliens kungar härskade över sitt rike fram till Italiens enande 1861. I Neapel hittar du hela året utställningar, konserter och aktiviteter. Finns det något som verkligen är värt att uppleva, så är det opera på Teatro San Carlo, känd för sin perfekta akustik och dess mycket entusiastiska publik. Har du en plan för en längre vistelse i en inspirerande italiensk stad, överväg att stanna här längre utanför sommaren, eftersom det milt sagt kan vara ganska varmt i Neapel, där, du kan lätt kan stanna i 4-5 dagar och har massor att se antingen före eller efter en semester på Amalfikusten, Sorrento och öarna i Napolilbukten (Ischia, Capri och Procida).

Lägenheten på Terrazzo Ilaria

Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser med terrass (5:e vån. med hiss)

Lägenheten består av ett stort vardagsrum med soffa och bäddsoffa, kök, sovrum med enkelsäng, sovrum med dubbelsäng samt två badrum varav ett med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar. Från både vardagsrummet och köket finns utgång till en terrass med bord och stolar där man kan sitta och njuta av det milda medelhavsklimatet och solen.

 
 
search map