Hotell i Napoli

Stelle Hotel The Businest

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor perfekt om du vill ta dig runt

Om du har användning av ett bra och effektivt hotell med ett centralt läge då är Stelle Hotel The Businest är riktigt bra val. Det ligger vid sidan om huvudstationen Napoli Centrale med kort avstånd till flygplatsen, så om du ankommer sent eller har ett tidigt morgonflyg kan du inte bo bättre. Kommer du till staden med bil kan hotellet erbjuda parkering i garage mot avgift, vilket är bra så slipper du ägna tid åt att leta parkering. Nära hotellet finns även en metrostation Garibaldi, och lokaltåget Circumvesuviana som kör till bl a Sorrento med stop i Pompeji.

Kombinera det praktiska med det behagliga

Det kan låta som om detta är ett stort och opersonligt hotell. men så är inte fallet. Här finns endast 38 rum men eftersom här bor många affärsmän och kvinnor finns här ett konferenscenter men du är givetvis även välkommen som "enbart" turist. Förutom den dygnet-runt bemannade receptionen finns här en lobby och en takterrass där du kan njuta av utsikterna över vulkanen Vesuvio. I samma byggnad finns en kombinerad bar/pizzeria och restaurang som heter binario Calmo.

Läs mer om Stelle Hotel The Businest

Rum med god komfort

Rummen på Stelle Hotel The Businest är inte så stora, men fint inredda i klassisk och minimalistisk stil i dämpade färger. Här finns aircondition, Sat-TV, kassafack, minibar, Wi-Fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork och rummen är ljudisolerade.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Europa

Napoli, Campania

Hotel Il Convento

Napoli, Campania

Ramada Naples

Napoli, Campania

Rekommendationer till dig

Ramada Naples

Napoli, Campania

Andris Hotel

Napoli, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

search map