Hotell i Neapel

Starhotel Terminus

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Även om Starhotel Terminus inte tillhör de minsta, råder här en riktigt avslappnande atmosfär. Hotellet är vackert och klassiskt inrett, och du befinner dig endast en 5 minuters promenad från metrostationen Garibaldi. På 10-15 minuter är du i stadens historiska centrum, där du hittar ett brett urval av både butiker, restauranger och barer. Det är lätt att åka vidare både till Amalfikusten och vulkanen Vesuvius, och på en kvart kan du gå till hamnen, där du kan ta båten till paradisöarna Capri, Ischia och Procida. Observera att hotellet ligger i ett område med mycket lokaltrafik.

Hotel till många olika föremål

Starhotel Terminus erbjuder ett bra urval av tjänster och faciliteter, oavsett om du är här på affärsresa, eller om du kommer till Napoli som vanlig turist, kanske på en långhelg. På hotellets tak hittar du en trevlig terrass, där du kan starta dagen med en god kopp cappuccino, medan du njuter av utsikten över stadens tak och över vulkanen Vesuvius. På eftermiddagen serverar servitörerna gärna en förfriskning och ett lättare snack, men detta kan du naturligtvis också få nere i lobby-baren. Restaurant Odeon bidrar till den goda atmosfären, och serverar både traditionella italienska, och lokala napoletanska rätter. Om du tillhör de aktiva, finns det också ett litet gym på hotellet. Är du i Napoli på affärsresa, erbjuder hotellet också mötesrum och mindre konferens-rum, och det finns naturligtvis wifi på hela hotellet.

Läs mer om Starhotel Terminus

Rymliga och bekväma rum

Hotellets 172 rum är alla inredda i klassisk stil, med behagliga färger och härlig komfort. Det finns flera olika rumskategorier, och urvalet spänner från de vanliga Från rummen är det antingen utsikt över staden, eller den interna gården. Alla rum har som minimum wifi, Sat-TV, minibar, kassaskåp, aircondition, telefon och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. Hotellet har också en "kudd-meny".

Läs om rummen på Starhotel Terminus

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map