Hotell i Neapel

Ramada by Wyndham Naples

 
Ramada by Wyndham Naples är inte tillgänglig i dagsläget
Ramada by Wyndham Naples är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Restaurang och garage

Hotel Ramada by Wyndham Naples är ett stort och mycket effektivt hotell. Det nyttjas ofta av kongresser, och därför också av en del affärsresenärer. Det finns en större reception, där du kan få hjälp med i stort sätt allt. Det finns en lobby, där du kan arbeta eller planera dagens sysslor, och så är det naturligtvis kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Kommer du i bil, har hotellet ett närliggande garage med cirka 400 platser, som är öppen dygnet runt. Som gäst på hotellet kan du parkera din bil till ett fördelaktigt pris, och det är inte nödvändigt att beställa plats på förhand. Är du i Napoli på affärsresa, har du kanske varken tid eller lust att gå på jakt efter du små trevliga mat-hålen i staden, men detta innebär inte att du behöver gå hungrig. Hotellet har en bra restaurang där du kan äta, också sent på kvällen, om du har behöv av det. Det finns naturligtvis också en bar där du kan njuta av en drink för att avsluta dagen.

Trevliga utflyktsmöjligheter

Om du har planer på att besöka de gamla romerska ruinstäderna Pompeji och Herculanum, är Ramada Naples också ett bra val, för här bor du nära lokaltåget Circumvesuviana som sammanbinder Napoli med Sorrento och stannar i både Pompeji och Herculanum (samt en massa andra städer). Hotellet ligger också nära metron i Napoli, som lätt tar dig runt i den spännande staden och allt den har att erbjuda.

Läs mer om Ramada by Wyndham Naples

Rum med skön komfort

Oavsett om du är i Napoli på affärsresa eller som vanlig turist, kommer du känna dig tillrätt på Ramada Naples. Hotellet har totalt 160 rum som är fint inredda med mjuka mattor och sköna möbler. Alla har aircondition, telefon, sat-TV, kassaskåp, minibar, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Ramada by Wyndham Naples

Dölj texten
 
 
search map