Hotell i Neapel

Principe Napolitamo Hotel Toledo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Historiens vingeslag

När du flyttar in på Hotel Principe Napolit'amo, bor du mitt i Napolis mångfaldiga historia. Namnet på Via Toledo, som idag är stadens främsta shoppinggata, refererar naturligtvis till perioden med de spanska kungarna, och själva palatset du bor i, tillhörde en gång i tiden Prins Tocco av Montemilletto. Du bor ett stenkast från Kungliga Slottet, Operan, det Arkeologiska museet och stadens alla sevärdheter. Den fina hamnpromenaden ligger också endast några få minuters promenad från ditt hotell, och så är det också lätt tillgång till alla de färjor som bland annat seglar till öarna Capri, Procida och Ischia.

Nytt och gammalt möts

Hotellet är en bra mix av nytt och gammalt, och pricken över i är den imponerande Salone dei Principi, som nyttjas till konferenser och privata arrangemang. I övrigt har hotellet en hiss, wifi, bar samt en liten reception där personalen gärna ger goda råd om upplevelser i staden. Inkvarteringen är utan frukost, men det finns ett bra utval av caféer i området - bland annat ligger världsberömda Café Gambrius inom rimligt avstånd.

Läs mer om Principe Napolitamo Hotel Toledo

Rum med olika inredning

Hotellet har totalt 19 rum, som är inredda antingen i gammal eller modern stil. Alla rum har sat-TV, aircondition, wifi samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Principe Napolitamo Hotel Toledo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Kampanien

Hotel Ascot

Sorrento, Kampanien

Hotel Il Faro

Sorrento, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map