Hotell i Neapel

Principe Napolitamo Hotel Toledo

 
Principe Napolitamo Hotel Toledo är inte tillgänglig i dagsläget
Principe Napolitamo Hotel Toledo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Historiens vingeslag

När du flyttar in på Hotel Principe Napolit'amo, bor du mitt i Napolis mångfaldiga historia. Namnet på Via Toledo, som idag är stadens främsta shoppinggata, refererar naturligtvis till perioden med de spanska kungarna, och själva palatset du bor i, tillhörde en gång i tiden Prins Tocco av Montemilletto. Du bor ett stenkast från Kungliga Slottet, Operan, det Arkeologiska museet och stadens alla sevärdheter. Den fina hamnpromenaden ligger också endast några få minuters promenad från ditt hotell, och så är det också lätt tillgång till alla de färjor som bland annat seglar till öarna Capri, Procida och Ischia.

Nytt och gammalt möts

Hotellet är en bra mix av nytt och gammalt, och pricken över i är den imponerande Salone dei Principi, som nyttjas till konferenser och privata arrangemang. I övrigt har hotellet en hiss, wifi, bar samt en liten reception där personalen gärna ger goda råd om upplevelser i staden. Inkvarteringen är utan frukost, men det finns ett bra utval av caféer i området - bland annat ligger världsberömda Café Gambrius inom rimligt avstånd.

Läs mer om Principe Napolitamo Hotel Toledo

Rum med olika inredning

Hotellet har totalt 19 rum, som är inredda antingen i gammal eller modern stil. Alla rum har sat-TV, aircondition, wifi samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Principe Napolitamo Hotel Toledo

Dölj texten
 
 
search map