Hotell i Neapel

Palazzo Turchini

Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i historiska omgivningar

Hotell Palazzo Turchinis historia sträcker sig tillbaka till 2004 och hotellet blev moderniserat år 2010. Byggnadens historia går däremot tillbaka till 1500-talet, då den fungerade som Napolis musikkonservatorium. Färgen på dåtidens studenters uniform var turkos, därav namnet på hotellet, Turchini.

Här bor du nära allt

Hotellet har endast 27 rum, och det supercentrala läget gör det till ett bra val när du vill utforska centrala Napoli. Det tar endast 10 minuter att gå till Castel Nuovo, Teatro di San Carlo och Galleria Umberto. Hamnen Molo Beverello och det kungliga slottet ligger också inom en kvarts promenad och det samma gäller shoppinggatan Via Toledo och det berömda konditoriet Gambrinus. Det berömda arkeologiska museet med alla skatter from Pompei ligger cirka 1,5 kilometer från hotellet, men hit kan du också ta metron, för stationen ligger endast ett stenkast från hotellet.

Läs mer om Palazzo Turchini

Njut av utsikten på takterrassen

Palazzo Turchini har ett begränsat urval av faciliteter, men här finns både reception, lounge, frukostrestaurang och bar. Hotellet toppattraktion är takterrassen, där det också finns en servering, och här kan du njuta av luften och utsikten över Napolis livliga gator. Du kan välja att bo med eller utan frukost, som är en god traditionell, italiensk frukost. Det finns gratis wifi på de gemensamma områdena, och en gratis 24-timmars reception, så sen ankomst är också möjligt.

Klassiskt inredda rum

Hotellet har endsat 27 rum i olika storlekar och kategorier, och alla är fint inredda. Stilen är klassisk och rummen har som minimum wifi, minibar, kassaskåp, satellit-TV, aircondition samt badrum med toalett, badkar eller dusch och hårfön.

Läs om rummen på Palazzo Turchini

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map