Hotell i Neapel

La Ciliegina Lifestyle Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det bästa av Napoli

Vill du äta frukost med utsikt över Vesuvius efter en kväll på San Carlo-operan, och en god natts sömn i sängar från Hästens, så är La Ciliegina Lifestyle Hotel helt rätt val för dig. Om du är här på bröllopsresa, och romantiken flödar, kan du njuta av en flaska champagne medan du myser i utomhus-jacuzzin på takterrassen, under den nattsvarta himlen. La Ciliegina är ett hotell i en klass för sig själv, med endast 14 rum. Det ligger i centrala Napoli, och med kort avstånd till både det Kungliga slottet, Galleria Umberto, operan och hamnen, där du kan ta båtar till en av de tre paradis-öarna, Capri, Ischia och Procida.

Ät frukost med utsikt över Vesuvius

La Ciliegina är ett hotell ämnat för livsnjutning. Hotellet ligger på 4:e våningen i ett av Napolis äldre palats, och öppnade upp dörrarna år 2010. Allt är inrett till perfektion, och designen är modern medan färgerna är diskreta. Förutom reception, lounge, bar och frukostrestaurang, är det stora dragplåstret naturligtvis takterrassen. Här har du en helt oförglömlig utsikt över stadens tak, och förutom den lilla jacuzzin finns också solsängar och soffarrangemang. När vädret tillåter det (vilket oftast är fallet i Napoli), kan du äta din frukost på takterrassen innan det är dags för dagens spännande aktiviteter. Om du behöver hitta information på nätet, finns det en MacBook Pro och en iPad som fritt kan användas i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om La Ciliegina Lifestyle Hotel

Sov som en kung

Om du behöver en god natts sömn, kommer sängarna på La Ciliegina hjälpa dig med det! Här sover du nämligen härliga Hästens-sängar, som också är officiella säng-leverantörer till det svenska kungahuset. De 14 rummen, som finns i olika kategorier, är alla smakfullt inredda och hållna i ljusa färger. Alla rum har sat-TV, wifi, aircondition, minibar, kassaskåp samt bad med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på La Ciliegina Lifestyle Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map