Omdömen från Hotel Villa Ranieri

 
Hotel Villa Ranieri är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Ranieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Ranieri

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Ranieri som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Ranieri. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Hans och fru från Ekerö i Sverige bodde på Hotel Villa Ranieri i Napoli från den 1. till den 3. juni 2010. Sedan fortsatte turen till Hotel Regina Cristina på Capri samt Hotel Savoia i Positano.

Vi grävde fram restaurang Embrezza di Noe som visade sig vara en höjdpunkt, Enoteca med stort eget vinförråd som förvaras bland gästerna. Engagerat lokalt cuisine utan att vara snobbigt. Shoppingen på Via Toledo är blandad och bra - äntligen ett ställe där det inte bara de stora kedjorna repeterar sina butiker, utan en stor mängd lokala och nationella producenter säljer sina varor i egenartade butiker med bra priser. Tack Marcus för stort tålamod och lång inplanering av en resa som blev både detaljplanerad och lyckad in i minsta detalj! Vi var mycket nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ann-Kathrin och sällskap från Borlänge i Sverige bodde på Hotel Villa Ranieri i Napoli från den 11. till den 18. oktober 2008.

Vi hade högt ställda förväntningar på resan till Neapel. Framförallt har det länge varit en dröm att se Pompej. När vi åkte var det mycket tänk om maffia och sophantering. Men vi måste säga att resan överträffade våra förväntningar. Neapel är en kaotisk men underbar stad och vi kommer att återvända. Pompeji Capri och Sorrento hann vi också med.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Decumani Hotel de Charme

Neapel, Kampanien

Starhotel Terminus

Neapel, Kampanien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Kampanien

search map