Hotell i Neapel

Hotel Villa Ranieri

 
Hotel Villa Ranieri är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Ranieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Ranieri är ett av de trevligaste och mest speciella hotellen i centrala Napoli. Det är inrett i en villa från 1700-talet och ligger nära de berömda muséer Capodimonte och det arkeologiska muséet.

I realtiteten känner man sig inte som gäst på ett hotell utan snarare som gäst hos en privat familj som även har en stor privat park med palmer och exotiska planter som gästerna gärna får vistas i. Ankommer man i bil kan man parkera strax utanför dörren och flygplatsen ligger endast 5 minuter i bil från hotellet.

Läs mer om Hotel Villa Ranieri

När man kommer ner för den stora genomfartsgatan Corso Amedeo di Savoia är det nästan omöjligt att föreställa sig att hotellet ligger på en av de små sidogatorna. Villan är omgivet av hus och byggnader men trots att man befinner sig i hjärtat av en av Italiens absolut största städer så härskar ett lugn så fort man träder in genom dörren, och man befinner sig i en annan värld.

Villan har fungerat som hotell sedan 2003 och används också till mindre konferanser och särskilda arrangemang som bröllop och festmiddagar.

På första våningen finner man reception, bar, uppehållsrum, konferenslokalaler, frukostrestaurang, terrass samt den stora trädgården. På kvällen är det möjligt att njuta en god bit mat i hotellets nya restaurang - Hermitage. Alla gemensamma uppehållsrum är mycket smakfullt inredda precis som resten av hotellet och det hänger flera spännande historiska målningar på väggarna.

Hotellet har endast 14 rum som alla är mycket smakfullt inredda med flera antika möbler. De har telefon, satelit-TV, internet-uppkoppling, minibar, förvaringsbox och klimatanläggning. Rummen har badrum med dusch eller badkar samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map