Hotell i Neapel

Hotel San Francesco al Monte

Hotellets utsikt över Napoli, Vesuvius och Napolibukten Superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

All denna härlighet kan njutas från både rummen, restaurangen, solterrasserna och inte minst den panoramiska poolen. Centrala Napoli ligger bokstavligen talat under ens fötter med endast ca. 500 meter till handelsgatan via Toledo (via trappor / väg till fots eller med kabelvagnen). Du har alltså alla härligheterna inom räckhåll.

Napolis smultronställe

Hotel San Francesco al Monte har en helt enastående placering i Napolis finare boendekvarter Vomero, som ligger ovanför miljonstaden. Barbanti-munkarna på detta tidigare kloster var så säkra, att lokalplanen tog utgångspunkt i att man inte fick bygga framför klostret så utsikten är värd att resa långt efter. Ifall man inte har lust att bege sig ner till centrum finner man i Vomero både supermarket och matställe inom ca. 400 meter. Parkering finner man i ett P-hus ca. 500 meter bort efter avtal med hotellet. Det rekommenderas dock att ankomma med offentlig transport som är enkelt och bekvämt från både flygplatsen och centralstationen.

Läs mer om Hotel San Francesco al Monte

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurang kan man äta antingen inne eller ute när vädret tillåter. Från morgonstunden serveras frukosten (buffé) med utsikt över staden och havet - och om kvällen ändrar scenariet sig fullständigt till en romantiskt ljushav nere från Napolis gator och gränder. Köket är mestadels lokalt och baserat på både kött och fiskrätter. Restaurangen ligger på 5:e våningen och är öppen för både hotellets gäster samt utomstående nästan varje dag till både lunch och middag. Fråga ev. i receptionen. På hotellet finns det också två hissar, ett fint system av gångar och en inbjudande lounge.

Pool och panoramiska solterrasser

Uppe på 8:e våningen ligger hotellets pool som inte är speciellt stor men stor nog för ett svalkande dopp och solbad. Det finns dessutom en grotta med jacuzzi i förlängningen av poolen. Här finner man också många små privata hörn, enorma solterrasser med solstolar, dusch och toalett - allting för gästernas förfogande.

Fina rum med bra komfort

De flesta av rummen, som finns i olika kategorier, vänder ut mot Neapel och havet. Rummen som ligger i gamla munkceller är alla trevliga och klassiskt inredda, och det ena rummet är inte det andra likt. Samtliga har aircondition, telefon, sat-Tv, minibar, kassafack, Wi-Fi och badrum med dusch/kar och hårtork. Några av rummen ligger i ett annex.

Läs om rummen på Hotel San Francesco al Monte

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel San Francesco al Monte

Läs personliga omdömen av Hotel San Francesco al Monte som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Francesco al Monte. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Hotel San Francesco al Monte

Bedömning av Hotel San Francesco al Monte

Läs mer

Läge, läge, läge

Oavsett om du ligger i sängen eller står i badrummet, kan du se Vesuvius och Neapelbukten och från hotellets takterrass är utsikten densamma. Samma gäller för hotellets härliga restaurang där vi fick god mat och bra service.
De i receptionen var mycket hjälpsamma och tillmötesgående.
Intressant hotell, gammalt munkkloster.

Läs mer

Härlig utsikt

Vi hade bokat en vecka på hotell San Francesco al Monte. Läckert hotell med fint mindre poolområde. Bra middagsrestaurang och vänlig personal.

Vi fick plats 4 personer i dubbelrummet utan problem.

Läs mer

Bedömning av Hotel San Francesco al Monte

Hittade inte den kabinbanan som stod beskriven vid hotellet.
Det visade sig vara en invändig kabinbana och inte en utvändig, vilket var vad vi letade efter! :))
Poolen var stängd från den 15 september, så den fick vi ingen glädje av, men den såg härlig ut.
Kom aldrig upp på takterrassen då den var stängd för ett bröllop. :((

Annars ett läckert hotell med en fantastisk utsikt över Napoli och Vesuvius.

Läs mer

Fint hotell med god frukost

Läs mer

Bedömning av Hotel San Francesco al Monte

Läs mer
 
search map