Hotell i Neapel

Hotel San Francesco al Monte

Hotellets utsikt över Napoli, Vesuvius och Napolibukten Superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

All denna härlighet kan njutas från både rummen, restaurangen, solterrasserna och inte minst den panoramiska poolen. Centrala Napoli ligger bokstavligen talat under ens fötter med endast ca. 500 meter till handelsgatan via Toledo (via trappor / väg till fots eller med kabelvagnen). Du har alltså alla härligheterna inom räckhåll.

Napolis smultronställe

Hotel San Francesco al Monte har en helt enastående placering i Napolis finare boendekvarter Vomero, som ligger ovanför miljonstaden. Barbanti-munkarna på detta tidigare kloster var så säkra, att lokalplanen tog utgångspunkt i att man inte fick bygga framför klostret så utsikten är värd att resa långt efter. Ifall man inte har lust att bege sig ner till centrum finner man i Vomero både supermarket och matställe inom ca. 400 meter. Parkering finner man i ett P-hus ca. 500 meter bort efter avtal med hotellet. Det rekommenderas dock att ankomma med offentlig transport som är enkelt och bekvämt från både flygplatsen och centralstationen.

Läs mer om Hotel San Francesco al Monte

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurang kan man äta antingen inne eller ute när vädret tillåter. Från morgonstunden serveras frukosten (buffé) med utsikt över staden och havet - och om kvällen ändrar scenariet sig fullständigt till en romantiskt ljushav nere från Napolis gator och gränder. Köket är mestadels lokalt och baserat på både kött och fiskrätter. Restaurangen ligger på 5:e våningen och är öppen för både hotellets gäster samt utomstående nästan varje dag till både lunch och middag. Fråga ev. i receptionen. På hotellet finns det också två hissar, ett fint system av gångar och en inbjudande lounge.

Pool och panoramiska solterrasser

Uppe på 8:e våningen ligger hotellets pool som inte är speciellt stor men stor nog för ett svalkande dopp och solbad. Det finns dessutom en grotta med jacuzzi i förlängningen av poolen. Här finner man också många små privata hörn, enorma solterrasser med solstolar, dusch och toalett - allting för gästernas förfogande.

Fina rum med bra komfort

De flesta av rummen, som finns i olika kategorier, vänder ut mot Neapel och havet. Rummen som ligger i gamla munkceller är alla trevliga och klassiskt inredda, och det ena rummet är inte det andra likt. Samtliga har aircondition, telefon, sat-Tv, minibar, kassafack, Wi-Fi och badrum med dusch/kar och hårtork. Några av rummen ligger i ett annex.

Läs om rummen på Hotel San Francesco al Monte

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map