Omdömen från Hotel Il Convento
Terrassen till en av Junior Suite Romantica
 
Hotel Il Convento är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Convento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En pärla mitt i alltihop

Hotellet ligger helt perfekt mitt bland allt det som man gärna vill se. Man kan promenera till nästan allt - vi nyttjade hur som helst tunnelbana, bergbana och buss mycket lite. Allt fungerar på hotellrummet och hotellet som sådant. Det finns en vattenkokare, minibar (med gatupriser !!), värdeskåp och hårtork - och badkar för ömma kroppar och fötter efter långa promenader i staden. Frukosten levereras till rummet, om man så önskar - men annars finns ok frukost i lokalerna på 2:a våningen. Fint badrum med massor av vatten i kranarna, och en härligt ostörd terrass dit bullret från gatan knappast når. Det är lugnt på natten och man kan tryggt lämna dörren öppen.

Rekommendationer till andra gäster

Ta limousineservice från flygplatsen - t/r 71 euro, väl spenderade pengar. Det är långt att gå från Teatro San Carlo med resväska. Vidare är det mitt i ett stråk där mycket folk är i rörelse, och det går uppåt i små gator, där det är lätt att förlora överblicken. Hotellet har dock märkts ut med uppgång från från Via Toledo och har stor skylt på själva gatan.
Bra idé att köpa stadskarta före ankomst och orientera sig (hotellets karta är inte särskilt bra men men fin att ha i fickan - turistbyråns gratis karta är ok om man inte har skaffat någon tidigare. (Och möjligen även Artecarte på nätet, eftersom det finns mycket pengar att spara på transport och entré till museer - 21 Euro 3-dagars kort har man snabbt tjänat in, då biljett till metro/buss kostar 1,50 och entrén till det arkeologiska museet 13 euro). Neapel är en stor stad och det lönar sig att planera sina sevärdheter. Ta bergbanan upp och spara benen (den ligger något dold i gatubilden på Via Toledo mellan hotellet och Teatro San Carlo).
Våra största upplevelser var Capella San Severo och utsikten från klostret i San Martino Certosa.
Och om man gillar julkrubbor är Neapel ett paradis. Men annars är folklivet och hela gatu"teatern" fantastiskt. Nästan alla restauranger och butiker tar kreditkort, så det finns ingen anledning att gå omkring med en massa kontanter och vara rädd för att bli bestulen. Vi upplevde inte Neapel som vare sig smutsigare eller mer osäkert än till exempel Rom. Man bör dock ha koll på väskans blixtlås, etc. i enlighet med vad som rekommenderas i stora städer i allmänhet och inte skylta med sitt välstånd. Det finns bra och billiga restauranger överallt och inte minst nära hotellet i de små gatorna (och naturligtvis även turistfällor där du betalar förhållandevis mycket - men dålig mat vi fick ingenstans)
Se våra restaurang rekommendationer, etc. på tripadvisor Bente N http://www.tripadvisor.dk/members/BenteN7

Hotel Il Convento
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Convento
Junior Suite Romantica med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Hotel Il Convento
 
search map