Hotell i Neapel

Hotel Il Convento

Terrassen till en av Junior Suite Romantica
 
Hotel Il Convento är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Convento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I detta område finner man det livligaste, färgrika, folkliga och mest pittoreska Napoli. Det äkta Napoli väntar på dig.

Centralt mitt i "Lady och Luffsen" präglade Napoli

Det är enkelt att ankomma till Hotel Il Convento. Från flygplatsen går det direkt buss till Teatro San Carlo varifrån det endast är ca. 500 meter till hotellet. Kommer man i bil kan man fint köra fram till hotellet för att lasta av bagage, för att sedan parkera i ett närliggande parkeringshus med rabatt (priset beror på bilens storlek).

Läs mer om Hotel Il Convento

Historisk charm ute som inne

Byggnaden som hotellet ligger i är från 1600-talet, precis som hela Det Spanska Kvarteret. Själva hotellet är från 2001 och drivs av Maria Chiara som har en stor förkärlek till antikviteter - vilket tydligt visar sig när man går runt på hotellet.

Hotellfaciliteterna

När man träder in genom den historiska huvuddörren kommer man direkt in i receptionen och vidare in till hotellets lilla bar. Uppe på andra våningen finns det två stämningsfulla frukostmatsalar med flera historieberättande antikviteter. Här serveras frukosten som buffé för hotellets gäster. Det finns även hiss och gratis wi-fi i hela byggnaden (både gemensamma utrymme som på rummen).

Läs om rummen på Hotel Il Convento

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Il Convento

Läs personliga omdömen av Hotel Il Convento som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Convento. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Il Convento

Det riktiga Napoli

Om man ska uppleva Italien och italienarna, ska man naturligtvis bo mitt bland dem. Il Convento mitt i det spanska kvarteret med gestikulerande lokalinvånare, kläder som hänger på tork mellan fönster, religiösa processioner från den lokala kyrkan, Vespor i slalom genom de snäva gränderna och många små lokala restauranger stort sett endast med italienare. Det är fantastiskt.
Glimmrande hotellstandard i gammal stil med mycket vänlig personal.

Läs mer

En pärla mitt i alltihop

Hotellet ligger helt perfekt mitt bland allt det som man gärna vill se. Man kan promenera till nästan allt - vi nyttjade hur som helst tunnelbana, bergbana och buss mycket lite. Allt fungerar på hotellrummet och hotellet som sådant. Det finns en vattenkokare, minibar (med gatupriser !!), värdeskåp och hårtork - och badkar för ömma kroppar och fötter efter långa promenader i staden. Frukosten levereras till rummet, om man så önskar - men annars finns ok frukost i lokalerna på 2:a våningen. Fint badrum med massor av vatten i kranarna, och en härligt ostörd terrass dit bullret från gatan knappast når. Det är lugnt på natten och man kan tryggt lämna dörren öppen.

Läs mer

Trevlig italiensk atmosfär

Trevligt hotell med vänliga och hjälpsamma receptionister, äkta italiensk atmosfär i de små gatorna, definitivt ett ställe som vi gärna återvänder till.

Läs mer

Toppenhotell

Läckert hotell, mycket bättre än förväntat, trevlig personal.

Läs mer
 
search map