Hotell i Neapel

Hotel Europa

 
Hotel Europa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Europa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I stadens hjärta

Napoli är en ytterst charmig stad, även om det ännu inte är känt för alla. Både stadens historiska centrum och närområdet runt staden, är fulla med intressanta och framförallt historiska sevärdheter - och det är lätt att nå de flesta, till och med vulkanen Vesuvius och den gamla romerska ruinstaden Pompei. Om du har lust att besöka öarna Capri, Ischia och Procida, är det bara att hoppa på en av alla båtar i hamnen. Precis utanför hotellet finns ett bra utval av både butiker och restauranger. Hotellet ligger nära Piazza Garibaldi och stationen, och även om alla rum är ljudisolerade, får du räkna med att du till och från kommer att höra trafiken.

Ingen lyx med bra komfort

Grand Hotel Europa är inte ett lyx-hotell, men det är bra beläget och det erbjuder alla de basala saker du har behov av på din semester eller affärsresa. Det är gratis wifi på hela hotellet, precis som där finns reception, hiss och en lounge där du kan dricka kaffe, läsa nyheter, arbeta eller planera dagens utflykter. Naturligtvis serverar bartendern också gärna en drink om eftermiddagen när du kommer tillbaka från dagens upplevelser. I lobbyn kan du också se de lokala sporthändelserna, och så finns det ett litet Teatercafé. Restaurant La Falena tillhör också hotellet, och serverar både lokala och regionala rätter både till lunch och middag.

Läs mer om Hotel Europa

Moderna och klassiska rum

Hotellet har totalt 84 rum i olika stil och olika kategorier. De flesta är i klassisk stil, men det finns också en del mer moderna rum. Om ni reser flera tillsammans, kan ni få rum där upp till fyra personer får plats. Alla rum har aircondition, värme, sat-TV, minibar, hårtork, telefon, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Europa

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Stelle Hotel The Businest

Neapel, Kampanien

Piccolo Paradiso

Massa Lubrense, Kampanien

B&B Hotel Napoli

Neapel, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map