Hotell i Neapel

Hotel Europa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I stadens hjärta

Napoli är en ytterst charmig stad, även om det ännu inte är känt för alla. Både stadens historiska centrum och närområdet runt staden, är fulla med intressanta och framförallt historiska sevärdheter - och det är lätt att nå de flesta, till och med vulkanen Vesuvius och den gamla romerska ruinstaden Pompei. Om du har lust att besöka öarna Capri, Ischia och Procida, är det bara att hoppa på en av alla båtar i hamnen. Precis utanför hotellet finns ett bra utval av både butiker och restauranger. Hotellet ligger nära Piazza Garibaldi och stationen, och även om alla rum är ljudisolerade, får du räkna med att du till och från kommer att höra trafiken.

Ingen lyx med bra komfort

Grand Hotel Europa är inte ett lyx-hotell, men det är bra beläget och det erbjuder alla de basala saker du har behov av på din semester eller affärsresa. Det är gratis wifi på hela hotellet, precis som där finns reception, hiss och en lounge där du kan dricka kaffe, läsa nyheter, arbeta eller planera dagens utflykter. Naturligtvis serverar bartendern också gärna en drink om eftermiddagen när du kommer tillbaka från dagens upplevelser. I lobbyn kan du också se de lokala sporthändelserna, och så finns det ett litet Teatercafé. Restaurant La Falena tillhör också hotellet, och serverar både lokala och regionala rätter både till lunch och middag.

Läs mer om Hotel Europa

Moderna och klassiska rum

Hotellet har totalt 84 rum i olika stil och olika kategorier. De flesta är i klassisk stil, men det finns också en del mer moderna rum. Om ni reser flera tillsammans, kan ni få rum där upp till fyra personer får plats. Alla rum har aircondition, värme, sat-TV, minibar, hårtork, telefon, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Stelle Hotel The Businest

Neapel, Kampanien

B&B Hotel Napoli

Neapel, Kampanien

Ramada by Wyndham Naples

Neapel, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map