Omdömen från Hotel Art Resort Galleria Umberto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Art Resort Galleria Umberto

Läs personliga omdömen av Hotel Art Resort Galleria Umberto som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Art Resort Galleria Umberto. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Art Resort Galleria Umberto

Neapel som semester-destination

Hotel Art Resort Galleria Umberto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Art Resort Galleria Umberto
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Speciellt hotell i en fantastiskt flott gammal byggnad

Speciellt att bo på ett hotell mitt i ett "center". Det är dock inget vanligt inköpscenter, utan en byggnad som är otroligt läcker och riktigt historisk.
Personalen var vänlig och hjälpsam. Frukosten var fin. Det ligger ett schema vid varje bord där gästerna får fylla i om det är någon särskild mat de vill ha. Det gjorde vi, och nästa dag stod det på bordet - mycket fin service.
Vi hade två dubbelrum med en liten altan, dock ut mot en liten sidogata/bakgård. Utsikten var ner mot gammalt avfall :-). Men ändå härligt med altan. Vi hade problem med en vattencistern som rann och förde väsen och sa ifrån om detta i receptionen den första dagen. Det blev dock aldrig åtgärdat.
Fina bakelser i receptionen varje eftermiddag som man kunde sitta och avnjuta med en kopp kaffe eller något annat.
När man kliver ut ur hissen - som påminner om något från en gammal film - kliver man in i en annan tidsålder. Mycket fina gamla möbler och rummen likaså. Ovanför vår säng hänge änglar gjorda av gips och stora målningar med gudomliga motiv. Mycket speciellt och man känner sig förflyttad till en annan tidsålder. Snyggt och rent.

Neapel som semester-destination

Neapel är en mycket hektisk stad och mycket smutsig. Den flyter av avfall. Samtidigt är den full av fina gamla byggnader och på sina håll är den väldigt charmig. Man kan bada i stan, vilket är härligt när det är varmt. Dock kostar det relativt mycket om man vill bada där det är någorlunda rent.
Trafiken är ett kaos - och vi var glada att vi inte själva skulle köra bil.
Vi bodde där i 3 dagar - bland annat eftersom vi gärna ville till Pompeji.

Hotel Art Resort Galleria Umberto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Art Resort Galleria Umberto
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map