Hotell i Neapel

Hotel Art Resort Galleria Umberto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Art Resort Galleria Umberto är ett glashus värdigt en kung. De flesta som varit i Neapel vet hur imponerande Galleria Umberto med sitt unika glastak är. Den byggdes i slutet av 1800-talet och fick sitt namn efter den italienska kungen Umberto I. Syftet var att kombinera affärer, kaféer och sociala livet och så är det än idag. De övre våningarna var inredda som privatbostad och det är i en av dessa ädla bostäder du finner det exklusiva hotellet Art Resort. Här kan du bo som grevar och baroner - eller i själva verket nästan som en kung.

Historiens vingslag

Att bo på Hotel Art Resort är nästan likvärdigt med att flytta in i ett museum. Stilen är barock och många sidenmöbler flankeras av tunga gardiner, kristallkronor, stora speglar och konstverk i flera olika former. Frukosten intar du med utsikt över det stora glastaket. Hotellet har också en egen terrass som vetter mot galleriet och är avskärmad av imponerande kolonner. Här kan du verkligen känna historien och njuta av en drink efter dagens upplevelser.

Läs mer om Hotel Art Resort Galleria Umberto

Neapel ligger för dina fötter

Om du skulle vilja ta dig ut på stan och se dig omkring väntar Neapels spännande centrum på dig utanför hotelldörren. Dina närmaste grannar är det kungliga palatset, Opera San Carlo, shoppinggatan Via Toledo, torget Plebescito men även det världsberömda kaféet Gambrinus. Du bor bara ett stenkast från hamnen om du får lust att besöka en av de tre öarna i Neapelbukten, Procida, Ischia eller Capri – eller ta en båttur till staden Sorrento.

Eleganta rum i barockstil

De 16 rummen på Hotel Art Resort är elegant inredda i barockstil och finns i flera olika kategorier. Alla rum har ljudisolerade fönster och utsikt över Galleria Umberto eller gatan Piazzetta Matilde Serao. Rummen är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, kassafack samt badrum med hårtork. Juniorsviter har badrum i marmor med jacuzzi eller dusch samt badrockar och tofflor. Det finns några rum som ligger i ett annex, bara några få meter från hotellet.

Läs om rummen på Hotel Art Resort Galleria Umberto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Art Resort Galleria Umberto

Läs personliga omdömen av Hotel Art Resort Galleria Umberto som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Art Resort Galleria Umberto. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Art Resort Galleria Umberto

Speciellt hotell i en fantastiskt flott gammal byggnad

Speciellt att bo på ett hotell mitt i ett "center". Det är dock inget vanligt inköpscenter, utan en byggnad som är otroligt läcker och riktigt historisk.
Personalen var vänlig och hjälpsam. Frukosten var fin. Det ligger ett schema vid varje bord där gästerna får fylla i om det är någon särskild mat de vill ha. Det gjorde vi, och nästa dag stod det på bordet - mycket fin service.
Vi hade två dubbelrum med en liten altan, dock ut mot en liten sidogata/bakgård. Utsikten var ner mot gammalt avfall :-). Men ändå härligt med altan. Vi hade problem med en vattencistern som rann och förde väsen och sa ifrån om detta i receptionen den första dagen. Det blev dock aldrig åtgärdat.
Fina bakelser i receptionen varje eftermiddag som man kunde sitta och avnjuta med en kopp kaffe eller något annat.
När man kliver ut ur hissen - som påminner om något från en gammal film - kliver man in i en annan tidsålder. Mycket fina gamla möbler och rummen likaså. Ovanför vår säng hänge änglar gjorda av gips och stora målningar med gudomliga motiv. Mycket speciellt och man känner sig förflyttad till en annan tidsålder. Snyggt och rent.

Läs mer

Bedömning av Hotel Art Resort Galleria Umberto

Läs mer
 
search map