Hotell i Neapel

Hotel Art Resort Galleria Umberto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Art Resort Galleria Umberto är ett glashus värdigt en kung. De flesta som varit i Neapel vet hur imponerande Galleria Umberto med sitt unika glastak är. Den byggdes i slutet av 1800-talet och fick sitt namn efter den italienska kungen Umberto I. Syftet var att kombinera affärer, kaféer och sociala livet och så är det än idag. De övre våningarna var inredda som privatbostad och det är i en av dessa ädla bostäder du finner det exklusiva hotellet Art Resort. Här kan du bo som grevar och baroner - eller i själva verket nästan som en kung.

Historiens vingslag

Att bo på Hotel Art Resort är nästan likvärdigt med att flytta in i ett museum. Stilen är barock och många sidenmöbler flankeras av tunga gardiner, kristallkronor, stora speglar och konstverk i flera olika former. Frukosten intar du med utsikt över det stora glastaket. Hotellet har också en egen terrass som vetter mot galleriet och är avskärmad av imponerande kolonner. Här kan du verkligen känna historien och njuta av en drink efter dagens upplevelser.

Läs mer om Hotel Art Resort Galleria Umberto

Neapel ligger för dina fötter

Om du skulle vilja ta dig ut på stan och se dig omkring väntar Neapels spännande centrum på dig utanför hotelldörren. Dina närmaste grannar är det kungliga palatset, Opera San Carlo, shoppinggatan Via Toledo, torget Plebescito men även det världsberömda kaféet Gambrinus. Du bor bara ett stenkast från hamnen om du får lust att besöka en av de tre öarna i Neapelbukten, Procida, Ischia eller Capri – eller ta en båttur till staden Sorrento.

Eleganta rum i barockstil

De 16 rummen på Hotel Art Resort är elegant inredda i barockstil och finns i flera olika kategorier. Alla rum har ljudisolerade fönster och utsikt över Galleria Umberto eller gatan Piazzetta Matilde Serao. Rummen är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, kassafack samt badrum med hårtork. Juniorsviter har badrum i marmor med jacuzzi eller dusch samt badrockar och tofflor. Det finns några rum som ligger i ett annex, bara några få meter från hotellet.

Läs om rummen på Hotel Art Resort Galleria Umberto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map