Hotell i Neapel

Grand Hotel Oriente

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett härligt hotell med en bra atmosfär

I Napoli är det stor skillnad på de 4-stjärniga hotellen, inte bara i förhållande till läget, men också i förhållande till standard. På Grand Hotel Oriente får du full valuta för pengarna. Dels bor du mitt i centrum, med promenadavstånd till det mesta och med metrostationen Toledo endast ett par minuter därifrån. Dels får du ett verkligt snyggt och nyrenoverat hotell i klassisk stil, där man har lagt stor vikt på färger, material och de små detaljerna. Förutom reception, lobby och en välförsedd bar kan du också njuta av tillvaron på toppen av byggnaden.

Ät frukost på takterrassen

Om vädret tillåter, kan du nämligen äta din frukost utomhus på takterrassen, med en oförglömlig utsikt över stadens tak, havet och vulkanen Vesuvius. Men om vädret skulle spela ett spratt, äter du ändå frukost med utsikt. Det är också på takterrassen du kan njuta av de varma sommarkvällarna efter dagens alla upplevelser.

Läs mer om Grand Hotel Oriente

Eleganta och klassiska rum

Alla rum på Grand Hotel Oriente är inredda i klassisk stil och dova färger, och finns i flera olika kategorier. Rummen har Wi-Fi, luftkonditionering, sat-TV, minibar, kassafack samt bad med toalett, dusch eller badkar samt hårtork och badprodukter.

Läs om rummen på Grand Hotel Oriente

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map