Hotell i Neapel

Decumani Hotel de Charme

De-luxe rum De-luxe rum
 
Decumani Hotel de Charme är inte tillgänglig i dagsläget
Decumani Hotel de Charme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Decumani Hotel de Charme ligger vid Santa Chiara klostret och vid Via dei Pastori. Från hotellet kan man utan stort besvär nå stadens sevärdheter till fots.

Komfortabelt och stilrent

Det våningsplan där biskopen tillbringade 30 år av sitt liv har blivit grundligt renoverat och transformerat till komfortabelt och stilrent hotell. Förutom receptionen och frukostrestaurangen finns det en salong med inredning från 1700-talet där det arrangeras musikkvällar och andra kulturella arrangemang. Receptionen ligger på markplan och det finns både hiss och wi-fi på hotellet. På tredje våningen kan du som gäst njuta av den gemensamma terrassen med loungemöbler.

Läs mer om Decumani Hotel de Charme

39 fina rum

Hotellets 39 rum är fint inredda med antika möbler och parketgolv. De ligger på andra eller tredje våningen och har alla förvaringsbox, minibar, aircondition, flatscreen-TV, wi-fi, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar. De luxe rummen är något större och har dessutom jacuzzi badkar.

Läs om rummen på Decumani Hotel de Charme

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Decumani Hotel de Charme

Läs personliga omdömen av Decumani Hotel de Charme som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Decumani Hotel de Charme. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Decumani Hotel de Charme

Trevligt historiskt hotell mitt i den gamla stadsdelen

Det var första gången min syster och jag besökte Neapel... och det är helt säkert inte den sista.
Hotellets personal var tillmöteskommande rara och professionella… alltid med ett leende och mycket hjälpsamma. Rummet var snyggt, rent och trevligt. Frukosten var helt speciell … matsalen var en fantastiskt vacker, högt i taket och rikt utsmyckad sal från 1700-talet. Ja, vi kände oss nästan som förflyttade till en annan tid med de vackert målade väggarna och taket … och de många speglarna som fick rummet att verka ännu mer pompöst. Även betjäningen och maten var helt i topp. Hotellet ligger mitt i den gamla stadsdelen så allt finns inom gångavstånd i de trånga och mysiga gatorna .. caféer, bra matställen, barer och butiker. Vi kände oss trygga alla tider på dygnet och togs väldigt väl emot i denna hektiska och spännande stad.

Läs mer

Sommarsemester i Neapel

Mycket tjänstvillig personal på hotellet. De hjälpte att ordna med parkering till bilen (man kan inte parkera vid hotellet då det ligger i miljözonen), vi hade parkerat en bit bort, en av hotellets anställda gick med oss bort till bilen och åkte med för att visa vägen till p-huset i närheten av hotellet. Där fick vi då också rabatt på parkeringen, som annars kostar 30-40 euro per dygn. Nu blev det "bara" 20 euro per dygn.
Vi fick också fin hjälp och vägledning vad gäller sevärdheter och hur man enklast kunde ta sig runt utan bil.

Läs mer

Bedömning av Decumani Hotel de Charme

Läs mer

Bedömning av Decumani Hotel de Charme

Läs mer
 
search map