Hotell i Neapel

Correra 241

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Färgsprakande Napoli

Napoli är en av Italiens mest färgrika städer. Du kommer automatiskt att tänka på Lady & Luffsen när du promenerar runt på de gamla gatorna, där tvätten hänger på linor mellan fönstren, och där små trevliga butiker och lokala restauranger präglar gatubilden. Nära det Arkeologiska museet, Piazza Dante och shoppingstråket Via Toledo, hittar du också stadens mest färgrika hotell - nämligen det lilla boutiquehotellet Correra 241.

Hålig som en ost

Napolis underjord är hålig som en ost, och staden härstammar hela vägen tillbaka till de gamla grekerna som bosatte sig i området runt år 700 f.Kr och grundade staden Neapolis. Napoli Sottoteranea (Napolis underjord) är fortfarande en av stadens stora attraktioner, som du absolut måste besöka när du befinner dig på dessa kanter, men helt ärligt - du kan också nöja dig med att bo på Correra 241, för det är inhyst i några av de gamla grekisk/romerska akvedukterna.

Läs mer om Correra 241

Ett färgrikt hotell

Correra 241 Lifestyle Hotel är ett ytterst färgrikt hotell, bokstavligen, och det gäller både i de gemensamma områdena och på rummen. Möblemanget är modernt med skarpa färger, och står i kontrast till de gamla materialen från grekisk/romersk tid. Hotellet haren liten och trevlig gårdsträdgård, där du kan njuta av en lugn stund efter en dag full med upplevelser. Hotellet är inte passande för personer med rörelsesvårigheter då där är en del trappor, också i några av rummen.

Enkla men bekväma rum

Rummen är moderna, färgrika och i minimalistisk stil. Det finns totalt 21 rum, som alla har TV, telefon, minibar, aircondition, samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns wifi i de gemensamma utrymmena, och kassaskåp i receptionen.

Läs om rummen på Correra 241

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map